12 ülke, 52 şehir, 11 Bin 798 okura teşekkürler !

Henüz 6 aylık bir haber sitesi olarak çıktığımız bu yolda, son 24 saat içinde sitemizi ziyaret eden 11.798 okurumuza çok teşekkür ederiz.
Sadece Trakya'dan değil, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından sitemizi takip eden tüm okurlarımıza sonsuz teşekkürler.
Gazete Saros’a sadece, Enez-İpsala-Keşan üçgeninden değil, ülkemizin ve dünyanın farklı bölgelerinden bir yoğun ilgi var.

Sitemizi en çok takip eden şehirler ise şu şekilde sıralanıyor;
İpsala, Keşan, Enez, Uzunköprü, Edirne (Merkez), İzmit, İstanbul, Çorlu, Bursa, Gebze, Tekirdağ, Kırklareli, İzmir, Çanakkale, Antalya, Kapaklı, Çerkezköy, Eskişehir, Gümülcine, Sakarya, Denizli, Manisa, Ankara, Lüleburgaz, Dedeağaç, Yalova, Darıca, Sivas, Gölcük, Kayseri, Stuttgart, Lombardia, Bahreyn, St. Gallen, Karlsruhe, Diyarbakır, Konya Ereğlisi, Derince, Bilecik, Mardin, Çorum, Erzurum, Katalonya, Cizre, Şırnak, Bandırma, Zürih, Düzce, Kalkandelen, Geyve, Afyonkarahisar, Dikili.
Ülkemiz dışında ise Gazete Saros, en çok şu ülkeler tarafından takip ediliyor; Yunanistan, Almanya, İngiltere, İsviçre, İtalya, Bulgaristan, Bahreyn, Ukrayna, İspanya, Makedonya ve Belçika..

 

YORUM EKLE