Gazete Saros

İki mahalle ve bir köyde planlı elektrik kesintisi uygulanacak

GÜNDEM

TREDAŞ (Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Edirne İl Müdürlüğü Keşan Bölge Başmühendisliği’nden yapılan açıklamada; tesis yatırım bakım onarım çalışmaları nedeniyle Keşan’da Yeni Mahalle ve Cumhuriyet Mahallesi ile Rasim Ergene Caddesi’nde ve Türkmen Köyü’nde planlı kesinti uygulanacağı bildirildi.

TREDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre;

17 Ağustos 2021 Salı günü saat 09:00 ile 15:30 arasında Keşan’a bağlı; Rasim Ergene Caddesi, Yeni Mahalle ve Cumhuriyet Mahallesi ile bölgedeki diğer tesislere, yol genişletme çalışmaları kapsamında beton direk deplase çalışması yapılacağı için elektrik verilemeyecek.
17 – 18 – 19 Ağustos 2021 tarihlerinde ise 3 gün boyunca 09:00 ile 17:00 saatleri arasında, Keşan’a bağlı Türkmen Köyü ve bölgedeki diğer tesislere Tesis Yatırım Çalışması sebebiyle enerji verilemeyecek.
Yetkililer vatandaşları; elektrikle çalışan cihazlarını devreden çıkartmalarını; jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcılarını açmaları konusunda uyarırken; elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi almak isteyenlerin ise 186 numaralı telefon hattını arayabileceklerini belirtti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.