Gazete Saros

Tarihi proje hızla ilerliyor

GÜNDEM

Erikli sahilinde yıllardır yaşanan su sıkıntısına çözüm olacak olan Erikli Sahili İçme Suyu Terfi ve Şehir Şebeke Hattı Yapım işinde çalışmalar hızla ilerliyor.
Yıllardır beklenen tarihi bir projeyi hayata geçiren Keşan Belediyesi, Erikli sahilinde yaşayan vatandaşlara içilebilir ve temiz su sağlayacak olan Erikli Sahili İçme Suyu Terfi ve Şehir Şebeke Hattı Yapım işinde çalışmalar sürüyor.
Çalışmalar kapsamında Kocaali köyünde bulunan 5 adet kuyunun terfi bağlantıları hattı döşemesi, 1 adet yeni kuyu açılması ve 500 metreküplük toplama deposunun yapımı devam ediyor.
Konu hakkında bilgi veren Keşan Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Erhan Başaran, “Erikli Sahili İçme Suyu Terfi ve Şehir Şebeke Hattı Yapım işinde çalışmalarımız devam ediyor. Kocaali köyünde bulunan 5 adet su kuyusunun terfi bağlantıları için hat döşeme ve kaynak çalışmalarımız devam ediyor. 5 kuyumuza ilave olarak 1 adet daha su kuyusu açıyoruz. Ayrıca projemizde 500 metreküplük toplama depomuz bulunuyor. Bu depomuzun yapım çalışmalarına da başladık. Hava şartlarının el verdiği ölçüde her dakikayı çalışarak geçiriyoruz. Çalışmalarımızı yaza mevsimine kadar tamamlamayı düşünüyor.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.