Gazete Saros

Edirneli gazeteci yoğun bakımda, Karayün karantinada

SAĞLIK

Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şube Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yaraşır, Covid’den dolayı yoğun bakımda tedavide, Genel Başkan Nezir Karayün ise temaslı olarak karantinada bulunuyor.

Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir, Kovid nedeniyle bugüne kadar hayatını kaybeden tüm hastalara Allah’tan rahmet tedavi görenlere de acil şifalar dilediğini belirterek, Yerel Basın Birliği olarak bugüne kadar bir çok arkadaşımızın bu hastalığı atlattığını söyledi.
Demir, Covid nedeniyle Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün’ün ailesini test sonucunun pozitif çıkması nedeniyle İstanbul’da temaslı olarak karantinada olduğunu ve yine TYBB Edirne Şube Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yaraşır’ın da Uzunköprü Devlet Hastanesi’nde geçirdiği 2.kovid nedeniyle yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü dile getirerek, “Genel Başkanımız Nezir Karayün ve ailesi ile yönetim kurulu üyemiz Mustafa Yaraşır’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar dileyerek bir an önce tekrar haber peşinde koşmalarını bekliyoruz. Uzunköprü Devlet Hastanesi yetkilileri ile Mustafa Yaraşır arkadaşımızın durumu ile temas halindeyiz ve yakından takip ediyoruz” dedi.
Karayün ve Yaraşır’ın durumlarını TYBB Edirne Şube Yönetim Kurulu olarak üzüntü ile karşıladıklarını belirten Demir, bu hastalığa yakalanan tüm hastalara bir kez daha acil şifalar dileyerek, maske mesafe ve hijyen kurallarına riayet edilmesini belirterek, “Sağlık Bakanlığımızdan tüm gazeteci meslektaşlarımızın kartına bakılmaksızın, bir an önce aşılanma planına alınmasını talep ediyoruz. Her gün toplum içinde ve dışarıda olan tüm basın mensuplarımız kovid ile ilgili en büyük riski taşımaktadır. Sayın Bakanımız Fahrettin Koca’nın da bunu göz önünde bulundurmasını bekliyor ve Türkiye’deki tüm basın çalışanlarına bu müjdeyi vermesini diliyoruz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.