Başkan Ünsal, öğrencileri yalnız bırakmadı

Başkan Ünsal, öğrencileri yalnız bırakmadı

İpsala Belediyesi Başkanı Abdullah Naci Ünsal, yeni eğitim-öğretim yılında okulları ziyaret ederek, öğretmenlere ve öğrencilere başarılar diledi.
Başkan Ünsal, korona virüs ile mücadelenin önemine değinerek, temizlik, sosyal mesafe ve maske vurgusu yaptı. Ünsal, ayrıca İpsalalı minik öğrencilere maske hediye etti.
Başkan Ünsal yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “değerli öğrenci kardeşlerim, uzun bir aradan sonra uzak kaldığımız okullarımıza yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dünyamız ve ülkemiz çok zor bir dönemden geçmektedir. Korona virüs salgını ile mücadele devam etmektedir. Bu salgın genel olarak, hayatımızı her alanda olumsuz etkilediği gibi, okullarımızda da eğitime engel olmuştur. Bu salgın, eğitim ve öğretimin önemini bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Bu çerçevede korona virüsle mücadele kapsamında her türlü önlem alınmaya devam etmektedir. Şimdi daha kontrollü ve dikkatli olmamız gereken bir döneme giriyoruz. Rehavete kapılmadan, gerekli önlemleri alıp, sosyal mesafemizi koruyarak, maske takmayı ihmal etmeden, temizlik ve hijyen kurallarını dikkatlice uygulayarak, okul hayatımıza devam edeceğiz. Okullarımızda ara verdiğimiz dönemde kaçırdığımız konularımızı ve geri kaldığımız derslerimizi, daha fazla çalışarak ve daha fazla okuyarak, telafi etmek durumundayız. Çünkü ülkemizin ve dünyamızın geleceği sizlersiniz. Biz İpsala Belediyesi olarak, salgın ile mücadele için, her türlü tedbiri alarak, mücadelemize devam ediyoruz. Sizlerden tek isteğimiz, gerekli önlemleri almanız. Çünkü korona virüs, alacağımız tedbirlerden güçlü değildir.
Bu bağlamda, yeni eğitim-öğretim döneminin kıymetli öğrenci yavrularımıza ve değerli öğretmenlerimize hayırlı olmasını temenni eder, tüm eğitim camiasına ve öğrencilerimize başarılar dilerim.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER