Enez, eğitimde kendi yağı ile kavruluyor

Kartopu Enez Gönüllüleri Derneği Üyesi İsmet Esengin’in moderatörlüğünü yapacağı “Dernek içinde kişisel gelişimi sağlamak ve birikim paylaşımını özendirmek” amaçlı söyleşilerin ilki, 05 Mart Pazar günü saat 13.00’de yapılacak. Kartopu Enez Gönüllüleri’nin Hüsamettin Bereceli Toplantı Salonu’ndaki ilk söyleşisinin konusu “Liderlik nedir, uygulanabilir liderlik tarzları nelerdir?” olarak belirlendi.

Enez, eğitimde kendi yağı ile kavruluyor

Çalışma yaşamı boyunca çok önemli şirketlerde yöneticilik ve danışmanlık görevi yapan Esengin; eğitim için yaşamın her aşamasında yaratılabilecek fırsatlar olduğunu belirtti ve Enez’de sosyal, kültürel, sanatsal konularda eğitim imkanlarımız ne yazık ki yok denecek kadar az. Ama bizler “Bu imkanlar yok” diyerek eğitimden uzak kalamayız. Enez’de birikimli, deneyimli insanlarımız var. Onların bu birikimlerini ortaya koyabilecekleri bu söyleşilerle, hiç yoksa hem yararlı zamanlar geçirip hem de birbirimizi eğitmek fırsatını yaratabiliriz” dedi.
Esengin, söyleşilerin ilgi görmesi halinde sık sık yineleneceğini, böylelikle Enezliler’in birikimlerini birbirleri ile paylaşarak önemli bir eğitim şansı yakalamış olacağını vurguladı. Sonraki konuşmacıların da Enez içinden belirleneceğini söyleyen Esengin “Ben de birikimlerimi aktarabilirim” diyenleri de bu sürece davet ettiğini” söyledi.
Özellikle yaz aylarında tatile gelen misafirlerimiz içinde çok önemli birikimi olan kişilerin olduğunu, onların da bu kapsamda değerlendirilebileceğini vurgulayan Dernek Başkanı Ulaş Demiray, İsmet Esengin’in başlattığı bu çalışmasını yönetim olarak çok önemsediklerini belirterek Esengin’e çok teşekkür etti.
Demiray “Dernek Merkezimizi bu etkinliğin yanı sıra Enez dışından davet edeceğimiz uzman kişilerin söyleşileri tiyatro, sinema gösterileri gibi etkinliklerle bir gönüllüler okulu gibi kullanacağız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER