Oğuz, Bahçeşehir Koleji Anaokulu’nun konuğu oldu

Oğuz, Bahçeşehir Koleji Anaokulu’nun konuğu oldu

Gazete Saros Genel Yayın Yönetmeni, Gazeteci-İletişim Danışmanı, Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Orçun Oğuz, meslek tanıtım günleri kapsamında, Bahçeşehir Koleji Keşan Anaokulu’nun konuğu oldu.
Meslek tanıtım günleri kapsamında Bahçeşehir Koleji Keşan Anaokulu’nun konuğu olan Oğuz, “Daha önce benzer bir etkinlik kapsamında, İzmit’te, Doğa Koleji lise gruplarının ve mezunu olduğum Keşan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi’nin misafiri olmuştum. Açıkçası bu etkinlikte çok heyecanlandım. Çünkü ilk kez anaokulu grubuyla bir araya geldim. Çocuklarımızın, öğrencilerimizin gözleri parlıyor. Bu anlamlı etkinliğe bizleri davet eden okul yönetimine çok teşekkür ederim” diyerek, etkinlikle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Bahçeşehir Koleji Keşan Anaokulu Kurucusu Sibel Yavaş ise yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi, “Bahçeşehir Koleji Anaokulu’nda meslek tanıtım günümüz her zaman olduğu gibi çok verimli geçti. Kurumumuzda çocuklarımızla bir araya gelen Gazete Saros Genel Yayın Yönetmeni, Gazeteci-İletişim Danışmanı Orçun Oğuz’a, kurum olarak çok teşekkür ederiz. Bahçeşehir Koleji Keşan Anaokulu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çağdaş eğitimle, bölgemizde öncü kurum olmaya devam edecek.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER