Pandemide, yurt dışında eğitim hayal değil !

Pandemide, yurt dışında eğitim hayal değil !

Edirne ve Kırklareli’nde hizmet veren EF Education First” sayesinde pandemi sürecinde de yurt dışına gidip eğitim almak hayal değil.
Firma, pandemi döneminde aktif bir şekilde çalışıyor.
Pandemi sürecinin başlaması ile birçok ülke kendi vatandaşı olmayan kişilere sınırları kapattı. Ülkelerde her ay yeni seyahat kısıtlamaları gündeme gelmekte ve vize başvuru merkezleri tekrar kapanma riski taşıyor. Bu belirsiz dönemde yurt dışında eğitim görmeyi hedefleyen öğrencilerin kafalarında soru işaretleri olması kaçınılmaz. Sektörle ilgili merak edilen sorulara, sektörün tecrübeli isimlerinden biri olan EF Education First Edirne - Kırklareli Bölge Müdürü Gül Belli yanıt verdi.
Öğrencileri hala yurt dışında aktif bir şekilde gönderdiklerini anlatan Gül Belli şunları söyledi: “2020 sonu itibari ile bizim önceliğimiz yurt dışı okullarımızda hali hazırda eğitim alan öğrencilerimiz ve 2021 yaz ayında yurt dışı dil eğitimini planlayan öğrencilerimiz oldu. Türkiye ofislerimizde öğrencilerimizin ve velilerimizin kaygılarını anlayarak kendilerine destek olmaya özen gösterdik. Uçuşların ve sınırların kapalı olduğu dönemlerde ise öğrencilerimizin kurslarını ileri tarihlere kaydırarak yardımcı olduk.
SEYAHAT EDEN ÖĞRENCİLER MEVCUT
Halen açık olan ülkeler ve seyahat eden öğrencilerimiz mevcut. Yeni normal ile birlikte seyahatler ve operasyonlar değişti ancak 2020 Mart ayından beri tüm ofislerimiz ile birlikte Edirne-Kırklareli Bölge ofisimiz de öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Aynı zamanda yurt dışındaki tüm okullarımız açık ve hijyen koşullarına uygun operasyona devam ediyor.
İNGİLTERE
Kısaca özetlemek gerekirse İngiltere vizelerine başvuru yapmaya başladık. Şu an güçlü başvuru yapabileceğimiz ülkelerden biri. Malta için on üç hafta ve üzeri programlarımıza başvuru yapabiliyoruz. Amerika, öğrenci vizeleri için çok ileri tarihlere randevu veriyor ancak her gün düzenli olarak gelişmeleri takip ediyoruz. Kanada, online olarak sadece uzun dönem öğrencilerin vize başvurularını kabul ediyor. Avustralya ise ne yazık ki başvuru kabul etmiyor.
“EF EDUCATION” FIRST NE ZAMANDAN BERİ TRAKYA’DA ?
1965 yılında “eğitimle dünyadaki engelleri aşma” misyonuyla İsveç’te kurulan EF Education First, uluslararası eğitimde dünya lideridir.
116 ülkede, 580 ofisi ve okulunda görev yapan 46.500 çalışanıyla, günümüze kadar milyonlarca insanın dil öğrenmesine, dünyayı keşfetmesine veya akademik bir diploma almasına yardımcı olmuştur. Edirne-Kırklareli Bölge Müdürlüğü ile Kasım 2016’dan beri kentimizde hizmet vermektedir.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER