TYBB Edirne, Nevzat Kahraman Koleji ile eğitim protokolü imzaladı

Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi ile Nevzat Kahraman Koleji arasında eğitim protokolü imzalandı. TYBB Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir ile Nevzat Kahraman Koleji Kurucusu Volkan Kahraman’ın imzaladığı protokol imza töreninde Kolej Müdürü Halil Garip de bulundu.

TYBB Edirne, Nevzat Kahraman Koleji ile eğitim protokolü imzaladı

İmzalanan protokol gereği; TYBB Edirne Şubesi üyeleri ile 1.derece yakınlarının çocuklarının ilkokul ve lise düzeyindeki öğrencilerinin kayıtlarında yüzde 15 indirimden faydalanacak.
Demir, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde Özel Keşan Hastanesi, ile yaptığımız protokolümüzün ardından şimdi de Nevzat Kahraman Koleji ile üyelerimizin ve 1.derece yakınlarının çocuklarının yararlanacağı bir protokolü imza altına aldık. Üyelerimiz adına bu protokole katkı sağlayan ve üyelerimizin çocuklarının kayıtlarında indirim olanağı sağlayan ile Nevzat Kahraman Koleji Kurucusu Volkan Kahraman’a ve kurum müdürü Halil Garip’e teşekkür ederim” dedi.
Kahraman’a, “Nevzat Kahraman Koleji olarak Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi ile bir eğitim protokolü imzaladık ve birlik üyelerinin ve 1.derece yakınlarının çocuklarına eğitim öğretim ücretinden yüzde 15 indirim sağladık. Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şube Başkanı, kıymetli ağabeyim Erdoğan Demir’e ve basın birliğinin değerli üyelerine teşekkür ederim.
TYBB Edirne Şubesi ile Nevzat Kahraman Koleji arasında imzalanan protokol 15 Haziran 2022- 15 Haziran 2023 tarihlerinde arasında olmak üzere 1 dönem geçerli olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER