33 yatırımcı, İpsala OSB’ye fabrika kurmak için başvurdu

33 yatırımcı, İpsala OSB’ye fabrika kurmak için başvurdu

İpsala Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti Edirne Valisi Yunus Sezer başkanlığında toplanarak tapuları çıkan parsellerin M2 fiyatları açıklandı.
ÖNCE TAPULAR TESLİM EDİLDİ
İpsala’da bir hayalin gerçeğe dönüştürülmesini sağlamak üzere başlatılan Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları kısa zamanda sonuçlandı. OSB’nin kurulacağı mevkiinin parsel tapuları Cuma günü Tapu Sicil Müdürü Tülay Ceylan ile Tapu Kadostra Sorumlusu Eralp Yücelen tarafından İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili’ye teslim edildi.
TOPLANTI EDİRNE’DE YAPILDI
İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili ve İpsala Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti parsel tapuları ile birlikte Edirne Valisi Yunus Sezer başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdiler.
SATIŞ FİYATLARI BELİRLENDİ
Edirne Valisi Yunus Sezer, başkanlığında yapılan toplantıda yarın satışına başlanacak olan OSB’nin parsellerinin M2 fiyatları da belli oldu.
Buna göre M2 birim fiyatı peşin3.200 (%25 Peşin %75 30 gün içinde)Vadeli 3.650 (%25 Peşin %75 Yedi Taksit) olarak belirlendi.
İpsala Organize Sanayi Bölgesine şu ana kadar 33 firmanın fabrika kurmak için başvuru yaptığı öğrenildi.
214 dönüm alana kurulması planlanan İpsala Organize Sanayi Bölgesinin 356 dönümü çıkarılması planlanıyor.
Geniş bilgi almak isteyenlerin 0530 244 9422 no’lu telefondan bilgi alabilirler.
OSB’YE FİDANLAR DİKİLDİ
Öte yandan Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında İpsala’da gerçekleştirilen törende bu yıl ki ağaçlandırma programı OSB alanında gerçekleştirildi. İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili ve İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal’ın katıldığı programla fidanlar OSB alanına dikildi.


Kaynak: İpsala Haberleri
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER