AKP Keşan’dan TSO’ya ziyaret

Ak Parti Keşan İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Keşan TSO’yu ziyaret etti..

AKP Keşan’dan TSO’ya ziyaret

Keşan TSO Meclis Başkanı Orkun Özkaya, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Meclis Başkan Yardımcısı Cahit Mercan, Meclis Katip Üyesi Hüseyin Cinoğlu ve Oda Genel Sekreteri Erdem Başak’ın da bulunduğu ziyarette, Keşan TSO Meclis Başkanı Orkun Özkaya, Ak Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ve Yönetim Kurulu’na Keşan TSO’nun Covid-19 sürecinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bugün saat 11.00’da Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarette Meclis Başkanı Özkaya, pandemi etkisinin her alanda hissedildiğini belirterek yerel işletmelerin yaşadıkları sorunların altını çizdi. Özkaya, ‘’Ak Parti Keşan Yönetimi olarak sizleri odamızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Keşan TSO olarak salgın süresince üyelerimizden gelen sorun ve taleplere çözüm üretmek adına var gücümüzle çalıştık. Pandemi koşullarına karşı ticari hayatı korumak için ortak akılla çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan son vaka sayıları, alınan tedbirlerin ve tam kapanmanın da etkisiyle yerel işletmelerimiz adına umut verici.” Dedi.

“Yunanistan ve Bulgaristan’dan Gelen Misafirler Bölgesel Ekonomimiz Açısından Önemli’’

Meclis Başkanı Özkaya konuşmasının devamında, ‘’Avrupa’ya açılan İpsala Gümrük Kapımız bölgemiz açısından çok önemli. Yunanistan’dan ve Bulgaristan’dan gelen misafirlerimiz çarşı merkezin de faaliyetlerini sürdüren işletmelerimizden Saros Körfezimizde ki turistik tesislerimize kadar çok kıymetli. Keşan TSO olarak İpsala Gümrük Kapımızın çift taraflı açılması ve hızlı PCR testinin uygulanmasıyla ilgili gerekli girişimlerde bulunduk. Bölgesel ekonomimizi eski günlerine getirmek için üyelerimizden gelen sorun ve talepleri salgın süresince ilgili mercilere ilettik. Bu kapsamda yerel işletmelerimize verilecek destekler ve üyelerimizden gelen sorun ve taleplerin çözüme kavuşmasını önemsiyoruz. Ak Parti İlçe Başkanı ve değerli yönetim kurulu üyelerinin de desteklerini bekliyoruz’’ Dedi.

Karşılıklı yapılan istişarelerin akabinde ziyaret sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER