Aksal’dan İpsala Karma OSB ve Keşan Gıda İhtisas OSB açıklaması

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal’dan Sanayi ve Teknoloji Bakanı’na ziyaret

Aksal’dan İpsala Karma OSB ve Keşan Gıda İhtisas OSB açıklaması

“HEMŞEHRİLERİM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Edirne Milletvekili Fatma Aksal, TBMM’de Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Aksal; “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ ı TBMM’de ziyaret ettik. Edirnemizi her alanda destekleyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sayın Bakanımıza bölgemizi adeta bir gıda üssü yapacak olan, pazarlara yakınlığı ile ilçemize, ilimize ve bölgemize değer katacak olan Keşan Gıda İhtisas OSB’nin ek yatırım programına alınması konusunda destekleri için hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” Dedi.
“SÜREÇLERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”
Edirne’de devam eden OSB projelerinin hem Edirne hem Ankara ayağını yakından takip ettiklerini belirten Aksal; “Sayın Bakanımızla gerçekleştirdiğimiz görüşmemizde Keşan Gıda İhtisas OSB ve İpsala Karma OSB’nin hızla tamamlanması için yol haritası hususunda ve İlimizde devam eden/planlanan bakanlık projelerine ilişkin istişarelerde bulunduk.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER