Edirne Ziraat Odası, kümes hayvanları satacak

Edirne Ziraat Odası, kümes hayvanları satacak


Edirne Ziraat Odası Başkanlığı artık kümes hayvanları satmaya başlayacak. Kümes hayvanı üreticilerinin bu satışlardan faydalanmaları için 19 Mart tarihine kadar Edirne Ziraat Odası’na başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Edirne Ziraat Odası Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Değerli üreticilerimiz sizlere hep daha iyi hizmet verebilmek adına yaptığımız yenilik ve çalışmalarımıza bu yıl bir yenisini daha ekleyerek kümes hayvanları satışı yapmaya başlıyoruz. İster kendi ihtiyacınız isterse yumurta satışı yapmak için taleplerinizi bize iletiniz. Satışlar talep toplama şeklinde yapılacaktır. Sipariş vermek isteyen üreticilerimizin kesinlikle odamıza uğrayarak sipariş vermesi gerekmektedir. Son Talep toplama tarihi: 19 Mart 2021 Cumadır. Tahmini Teslimat: Nisan Ayı ilk haftası (hava ve iklim şartlarına göre değişiklik olabilir” dendi.

Canlı hayvanların teslimatı ve satış günü ise yine üreticiye sosyal medya üzerinden bildirileceği ifade edilen açıklamaya göre; “Canlı hayvanların teslimatı belirlenecek gün, yer ve saatte yapılacak ve bu konuda bilgilendirme siz değerli üreticilerimize odamız tarafından iletilecektir.

Satışı yapılacak kümes hayvanları ve fiyatları; Lohman Brown (Kahverengi) Yumurta Tavuğu 16 Haftalı 30 TL/adet, Atak-S (Siyah) Yumurta Tavuğu ,16 Haftalık 30 TL/adet. Tintet (Beyaz) Yumurta Tavuğu 16 Haftalık 37 TL/adet. Horoz 16 Haftalık 30 TL/adet. Amerikan Bronz Hindi 5 Haftalık 30 TL/adet. Etlik Civciv 3 Haftalık 10 TL/adet. Pekin Ördeği 1 Haftalık 10 TL/adet. Sizlere teslim edilecek olan ticari yarkalarımız birebir orijinal olacaktır. Bununla beraber temin edilecek olan yarkalarımızın tamamına 1.günden 16 haftalık yaşa kadar olan suyuna ve enjeksiyon aşıları veterinerler denetiminde uygulanmaktadır. Kümes çıkışında dörtlü karma ve tifo aşıları yapılıp, sizlere sağlıklı bir şekilde teslim edilmektedir” diye açıklandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER