Emeklilerden simitli protesto

Emeklilerden simitli protesto

Emekli-Sen üyeleri simit yiyerek, maaşlarının yetersizliğini protesto ettiler. Emekliler, “Bu maaşla artık emeklilerin yemek yemesi mümkün değil, simit bile lüks yiyecekler arasına girdi." dedi.

Emekli- Sen Edirne Şubesi Mali Sekreteri Ekrem Kaya; “iktidarın, ülkemizin ekonomik ve toplumsal krizlerini yönetmedeki başarısızlığının yanında her türlü hak gaspı karşısında susan; kabul eden bir toplum yaratma çabasında da başarısız olduğunu bugün bir kez daha görüyoruz.
Bugün ekonomik krizi, her geçen gün düşen alım gücünü yok sayanlar ve her geçen gün yoksullaşan halkımızın aklıyla alay edercesine kendi iktidarlarından önce mum ışığında oturan bir toplum olduğumuzu söyleyenler karşısında DİSK Emekli-Sen'in tavrı açıktır: Bizlere dünü mumla aratan bu iktidar gidecektir!


Bizlerse ellerimizde meşalelerle aydınlık yarınlara yürüdüğümüz yollara güneşin sofrasını kuracağız! O sofraya gençlerle, işçilerle, emekçilerle, çocuklarımız ve torunlarımızla birlikte oturacağız! Emeğimizin ve alın terimizin hakkını alana dek bir adım geri çekilmeyeceğiz! Ülkemizden, emeğimizden, torunlarımızın geleceklerinden asla vazgeçmeyeceğiz!” açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER