Gaytancıoğlu, “Cumhur ittifakı, iflas ittifakıdır”

Gaytancıoğlu, “Cumhur ittifakı, iflas ittifakıdır”

CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu TBMM’de yaptığı açıklamada Cumhur İttifakının iflas ittifakı olduğunu söyledi.
Doç. Dr. Gaytancıoğlu konuşmasında şunları söyledi: “Açıklanan TÜİK korumalı enflasyon ve işsizlik oranları ‘Kral çıplak!’ diyenlerin haklılığının ispatıdır. Ne kadar saklamaya çalışsanız da gerçekler gizlenemeyecek kadar net.
Yalan iktidarını ne kur koruması ne TÜİK koruması ne de yandaş medya kurtaramayacak. Vatandaş temel ihtiyaçlarını bile karşılayamıyor, her yer zam, her yer zulüm. Yalan dolanla, algı yönetimiyle gerçekler artık gizlenemiyor. Vatandaş pazara, bakkala gittiğinde acı gerçeği görüyor, yaşıyor. Biz yine ‘İki göz boyamayla seçim alırız.’ diye hesap yapıyorsanız artık o iş bitti, yolcusunuz.
Yüzde 61 olarak açıkladığınız enflasyon oranına siz bile inanmıyorsunuz. Yine de rekor olan bu oranlar Millet İttifakı'nın karşısında bir iflas ortaklığının olduğunu gösteriyor, Cumhur İttifakı artık iflas ittifakıdır. Tarımda, eğitimde, sağlıkta, ekonomide iflas; dış politikada dön baba dönelim ittifakı. Bu iflas ortaklığının saltanat düzenini ilk seçimde bitireceğiz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER