Halk pazarı, 17, 18 ve 19 Kasım’da 3 gün boyunca kurulacak

Halk pazarı, 17, 18 ve 19 Kasım’da 3 gün boyunca kurulacak

Cumartesi günleri kurulan Keşan Halk Pazarı “İndirim Günleri Keşan’da” etkinliği kapsamında 17 Kasım Cuma, 18 Kasım Cumartesi ve 19 Kasım Pazar günü kurulacak.
Halk pazarı, Keşan’ın düşman işgalinin kurtuluşunun 101. yıldönümü nedeniyle düzenlenen “İndirim Günleri Keşan’da” etkinliği kapsamında 17, 18, 19 Kasım 2023 tarihlerinde üç gün boyunca kurulacak.
Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Koru, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı ve yönetim kurulu üyeleri, Keşan Ticaret Borsası Başkanı Necmi Kaymaz, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahmut Demirkan, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mutlu Gezer, Dülgerler İnşaat Sanatkarları Elektrik Tesisatçıları Odası Başkanı Ertuğrul İlman, Tuhafiye ve Manifaturacılar Odası Başkanı Hasan Kocaman, Keşan Sebze Bakkal ve Manavlar Odası Başkan Vekili Mustafa Çakır, Lokantacılar ve Kahveciler Otel. Odası Başkan Vekili Hüzeyir Ergin konuyla ilgili olarak 16 Kasım 2023 Perşembe günü basın açıklamasında bulundu.

“Tüm esnafımız hizmetinizde olacak”
“İndirim Günleri Keşan’da” etkinliğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Helvacıoğlu, “Trakya’da ilki gerçekleştiriyor ve süreklilik sağlıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde komşu ilçe ve ilçeler ile ülkelere hizmet için 3 gün boyunca esnafımız da pazarımız da açık olacak. halk pazarımız da etkinlik kapsamında Cuma, Cumartesi ve Pazar günü kurulacak. Odalarımızla birlikte böyle bir karar aldık. Etkinliğimiz Pazar günü akşam saatlerine kadar devam edecek. Sosyal ve kültürel etkinliklerin de olacağı bir program bizleri bekliyor. Herkesi etkinliğimize bekliyoruz. Duyanlar duymayanlara söylesin. Herkesi Keşan’a bekliyoruz. Tüm esnafımız hizmetinizde olacak.” dedi.

“Tüm bölge halkımızı Keşan’ımıza bekliyoruz”
Daha sonra söz alan Kocaman, “İndirim Günleri Keşan’da” etkinliği kapsamında 3 gün boyunca halk pazarı kurulacağını ifade ederek, şunları söyledi: “Halk pazarımızı etkinliğimizin içerisine aldık. 3 gün boyunca pazarımız Cuma, Cumartesi ve Pazar günü halkımıza hizmet verecek. Tüm bölge halkımızı Keşan’ımıza bekliyoruz.”

“Cuma, Cumartesi ve Pazar günü halk pazarımız açık olacaktır”
Çakır ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Halkımızın refahı, ekonomimizin canlanması için Cuma, Cumartesi ve Pazar günü halk pazarımız açık olacaktır. Esnafımız tezgah kuracak. Bereketimiz bol olsun, Keşan’ımız canlansın.”

“Tüm Trakya’yı, komşu ülkeleri Keşan’a davet ediyoruz”
“Tuhafiyeciler pazarı geniş bir alanda kuruluyor ve muhtemelen 3 gün boyunca tezgah açmayan esnaflar olacaktır. Pazar bir yerde toplanacak mı veya her esnaf kendi yerinde mi tezgah açacak?” sorusuna yanıt veren Helvacıoğlu, “Herkes mevcut yerinde açacak. Cumartesi pazarı nasıl oluyorsa aynı şekilde olacak. 3 gün boyunca pazarcı esnafımızı davet ediyoruz. Açmayanlar, başka pazarlara gidenler olabilir. Anlamlı bir üç günümüz var önümüzde ve esnafımızın açık olması için gereken tedbirleri alıyoruz. Trakya’nın en güler yüzlü esnafımıza destek oluyoruz. Tüm Trakya’yı, komşu ülkeleri Keşan’a davet ediyoruz.” diye söyledi.

“Pazarımız da 3 gün açık olacak”
Helvacıoğlu’nun ardından söz alan Şapçı, Keşan’ın yine birlik ve beraberlik örneği gösterdiğini dile getirerek, “Keşan’ın, Enez’i, İpsala’sı, odası, borsası, esnaf odası, kaymakamlığı, belediyesi hep beraber etkinlik yapıyor. Bu da bölgemize canlılık katacak. Esnaflarımız hazır, müşterilerini bekliyor. Bölgemize hayırlı olsun. Pazarımız da 3 gün açık olacak.” şeklinde konuştu.
Son olarak konuşan Kaymaz ise Keşan’ın tüm dinamikleriyle bir arada olduğunun altını çizerek, tüm vatandaşları Keşan’a davet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER