İlhan Dalkıran; “bu süreci beraber atlatacağız”

İpsala Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İlhan Dalkıran, inşaat çalışmaları devam eden yeni hizmet binası ve pandemi süreci hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İlhan Dalkıran; “bu süreci beraber atlatacağız”

İlhan Dalkıran, 2011 yılında İpsala Esnaf ve Sanatkarlar Odası adına satın almış oldukları 264 metrekare arsaya, hizmet binasını yapmak üzere 2020 yılı Haziran ayında temel atarak inşaata başladıklarını belirtti.

Dalkıran, “İpsala Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın kurulduğu günden bu yana yönetimlerinde görev alan büyüklerimizi saygıyla anıyorum. O günün şartlarında ilçemizde Esnaf ve Sanatkârlarımıza verdikleri hizmetleri ile odamızı bu günlere gelmesine vesile olmuşlardır, kendilerinden Allah razı olsun.

Bizler de göreve geldiğimizden bu yana devir almış olduğumuz görevin ciddiyeti ve bilinci ile yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarımla birlikte hizmetlerimize devam etmeye özen gösterdik.

İpsala Esnaf ve Sanatkârlar Odamız, kurulduğu günden bu güne yaklaşık 50 yıldır kiracı olarak esnaflarımıza hizmet vermekte idi ve 2020 yılı Haziran ayında inşaatına başlanan hizmet binamızın yapımında sonlara yaklaşmış bulunmaktayız. Esnaf ve Sanatkarlarımıza daha iyi şartlarda hizmet vermeyi amaçladığımız modern hizmet binamız için geri sayım başlamıştır, hizmet binamızın odamıza kazandırılması sürecinde azami tasarrufa özen göstererek odamızın SGK, vergi dairesi, üst kuruluş borcu da kesinlikle bulunmamaktadır” dedi.

“BU SÜRECİ BERABER ATLATACAĞIZ”

İpsala Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İlhan Dalkıran son olarak yaptığı değerlendirmede, “2020 yılının Mart ayında başlayarak, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs (Covid-19) salgın hastalığı ne yazık ki ülkemizi de etkisi altına almıştır. Başta Esnaf ve Sanatkarlarımız çok zor günler yaşamış ve halen yaşamaktadır. Esnaf ve Sanatkârlarımız pandemiyle mücadele sürecine kurallara azami dikkat göstermek suretiyle, bu sürece büyük bir katkı sağlamışlardır. Salgının bir an önce bitmesini temenni ederken tek geçim kaynağı işyerleri olan tamamen kapalı esnaflarımız ise dükkânlarının açılacağı günü dört gözle beklemektedir.

Çok değerli İpsala halkımız, Esnaf ve Sanatkarlarımızın yaşadığı bu zorlu süreci hep beraber aşabilmek için sevdiklerimizle güzel günler yaşayabilmemiz için alınan tedbirlere vatandaş olarak uymamız ciddi önem arz etmektedir. Alacağımız tedbirler temizlik maske, mesafe, hijyen kurallarına uyarak ilimizde ve ilçelerimizde vaka sayılarında gerçekleşecek olan düşüşle beraber Esnaf ve Sanatkarlarımızın işyerleri açılacaktır ve yine hayatımıza mutlu bir şekilde devam edeceğimize olan inancımla tüm halkımıza ve Esnaf ve Sanatkarlarımıza yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerimizle beraber saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER