İlhan Dalkıran mı, Volkan Korkmaz mı ?

İlhan Dalkıran mı, Volkan Korkmaz mı ?

Mevcut Başkan İlhan Dalkıran ve Volkan Korkmaz’ın yarışacağı İpsala Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri, 23 Ocak Pazar günü İpsala Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek.
DALKIRAN, KONGREYE DAVET ETTİ
Çalışmalarına ekibi ile birlikte devam eden İpsala Esnaf Odası Başkanı İlhan Dalkıran, her zaman esnafların yanında olan bir başkan olarak bu işlerde tecrübe kazandığını belirterek “Esnaflarımızın desteğine yürekten inanıyorum” dedi. Esnafları kongreye davet eden Dalkıran, “50 yıldır özlemini duyduğumuz ve 2020 yılında kurbanımızı keserek temelini attığımız Esnaf ve Sanatkarlar Odası hizmet binamızı nihayet tamamladık, yeni hizmet binamıza taşınabilmek için gün sayıyoruz. Esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı olsun. İpsala Esnaf ve Sanatkârlar odamızın 2022 yılına ait seçimli Olağan Genel Kurul toplantısı 23 Ocak 2022 Pazar günü, saat 11.00’de İpsala Belediye düğün Salonu adresinde gerçekleştirilecektir. Siz değerli Esnaf ve Sanatkârlarımızın yapılacak olan olağan genel kurul toplantımıza katılımlarınız bizleri ziyadesiyle onurlandıracaktır” dedi.
KORKMAZ, “BERABER OLALIM”
Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Volkan Korkmaz 23 Ocak tarihinde yapılacak olan seçimlere yönetimi ile birlikte hız kesmeden hazırlandıklarını ifade etti.
Korkmaz yaptığı açıklamada şunlara değindi;
“Adaylığımızı açıkladıktan sonra, daha önceden de olduğu gibi, Esnaf ve Sanatkârlarımızla yönetimimizle birlikte olmaya devam ediyoruz.
Özellikle pandemi döneminde artan ekonomik sıkıntılar yaşanırken Esnaf ve Sanatkârlarımızın kaderine terk edildiğini gördük hatta pandemi sürecinde kapalı kalınan dönemlere ait oda aidatları ve muhasebe ücretlerinin tahsil edildiğinden şikâyetçi olduklarını üzülerek ifade ettiler.
Yaklaşan seçim döneminde ise zaten ekonomik sıkıntılarla boğuşan Esnaf ve Sanatkârlarımız bir de seçim baskısı ile korkutulmak istenmektedir” dedi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER