İpsala OSB’nin ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı

İpsala’nın ekonomik olarak kalkınmasına ve istihdamına önemli ölçüde katkı sağlayacak İpsala Organize Sanayi Bölgesi’nin ilk yönetim kurulu toplantısı bugün saat 10.30’da İpsala Ticaret Borsası’nda yapıldı.

İpsala OSB’nin ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı

Toplantı Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık Başkanlığında İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, Esetçe Belediye Başkanı Cemal Deniz, Karpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay, Keşan TSO Meclis Başkanı Ahmet Koru, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Sezer, İpsala İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Aliş, İsmet Özçiftçi, Hüseyin Filiz ve İpsala Mal Müdürü V. Sezer Akyel’in katılımlarıyla gerçekleşti.
Başkan Ünsal: ‘’Tarıma dayalı olan ilçe ekonomimizi sanayi ile taçlandıracağız’’
İpsala’nın kalkınması ve gelişmesi için Organize Sanayi Bölgesi’nin önemli bir girişim ve adım olduğunu kaydeden İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal,‘’İpsala’mız için önemli bir adım olan İpsala Organize Sanayi Bölgesi için ilk Yönetim Kurulu Toplantımızı Sayın Valimiz Hüseyin Kürşat Kırbıyık Başkanlığı’nda İpsala Kaymakamımız, Belde Belediye Başkanlarımız, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yetkililerimiz ve İpsala Ticaret Borsası Başkanımızın katılımı ile gerçekleştirdik. Avrupa’ya açılan kapımız olan serhat ilçemiz İpsala’mıza önemli yatırımların geleceği ve İpsalalı gençlerimize önemli bir istihdam sağlayacak olan İpsala Organize Sanayi Bölgemiz için heyecanlıyız. Valiliğimiz ve Kaymakamlığımız önderliğinde kamu kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde İpsala’mıza kazandırdığımız İpsala Organize Sanayi Bölgemiz ile ağırlıklı olarak tarıma dayalı olan ilçe ekonomimizi sanayi ile taçlandıracağız inşallah. Organize Sanayi Bölgemizin İpsalalı hemşerilerime, İpsala’mıza ve bölgemize hayırlı olmasını dilerim.’’ Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER