İpsala Ziraat Odası, sandık başına gidiyor

İpsala Ziraat Odası, 31 delegenin seçimi için 25 Aralık’ta sandık başına gidecek.

İpsala Ziraat Odası, sandık başına gidiyor

İpsala Ziraat Odası Başkanlığı tarafından, alınan karar doğrultusunda köy ve mahalle delege seçimlerinin 25Aralık 2022 Pazar günü yapılacağı açıklandı.
Gerçekleşecek seçimler hakkında açıklamalarda bulunan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Darcan, her 4 yılda yapılan delege seçimlerinin ardına meclis üyeliği ve yönetim kurulu seçimlerin de yapılacağını ifade etti.
Darcan, yapılacak seçimlerle ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada; “ “6964 sayılı kuruluş kanununun 7’nci maddesi 2. fıkrasına göre her dört yılda bir yapılması gereken genel kurul delegesi seçimlerimiz gerçekleşecektir. Bu kapsamda meclis tarafından alınan karar gereği seçimlerimiz, 25 Aralık 2022 Pazar günü ilçemize bağlı köy ve mahalle delege seçimlerimiz yapılacaktır. Ziraat Odası delege seçimleri muhtarlıklarımızda gerçekleşecektir. Burada oy kullanacak veya aday olacak çiftçilerimiz odamızda aktif olmak zorundadır. Yapılacak seçimlerde aday olacak delege arkadaşlara şimdiden başarılar diliyor, seçimlerin odamıza ve ilçemize hayırlısı olmasını diliyorum” dedi.
31 DELEGE SEÇİLECEK
İpsala Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Darcan,” İpsala merkez belde ve köylerinde toplam 31 delege seçilecek. Delegelerin seçilmesinden sonra Şubat ayında meclis oluşacak. Oluşan Meclis ise yönetim kurulunu seçecek” dedi.

Kaynak: Trakya Gazetesi

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER