İpsalalı esnafların yarım asırlık özlemi sona eriyor

İpsalalı esnafların yarım asırlık özlemi sona eriyor

İpsala Esnaf ve Sanatkârlar Odası, tarihi Alaca Mustafa Paşa Camii yanındaki hizmet binasına taşınmak için gün saymaya başladı.
Geçtiğimiz hafta içinde İpsala Başkanı Abdullah Naci Ünsal’dan yapı denetim ve kullanma ruhsatlarını teslim alan İpsala Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İlhan Dalkıran, “İpsala Esnaf ve Sanatkârlar Odamızın 2020 yılında temelini atarak başlatmış olduğumuz hizmet binası inşaatını tamamlayarak bugün itibarı ile yapı kullanım iznini, oturma ruhsatını ve iskan belgelerini İpsala Belediye Başkanımız Abdullah Naci Ünsal’ın elinden almayı Allah nasip etti. İnşallah en kısa sürede yeni yerimize taşınarak hizmetlerimizi vermeyi de Allah nasip etsin. Yaklaşık 50 yıldır özlemini duyduğumuz hizmet binamızın yapım aşamasında emeği geçen herkese esnaf ve sanatkârlarımız adına şükranlarımı sunarım” dedi.
İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal ise esnaf odasının yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi. Ünsal, “İpsala Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Dalkıran ve Başkan Vekili Ramadan Karaman’ı belediyemizde ağırlıyoruz. İpsala’mızda ve köylerimizde faaliyetlerini sürdüren Esnaf ve Sanatkârlarımıza hizmet edecek İpsala Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yeni Hizmet Binasının yapı kullanma izin belgesini teslimini gerçekleştirdik. İpsala Esnaf ve Sanatkârlar Odası, yeni hizmet binasının ilçemize ve tüm esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Kaynak: İpsala Haberleri

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2022, 20:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER