Keşan Belediyesi, sözleşmeli memur alımı yapacak

Keşan Belediyesi, sözleşmeli memur alımı yapacak

Keşan Belediyesi’nde istihdam edilmek üzere 4 Eylül 2020 tarihinde yerel gazetelerde ilanı yayınlanan sözleşmeli memur alımı konusunda görüşlerini açıklayan Keşan Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Feridun Tümer, Biz de ilanı gazetede gördük.” dedi.

Söz konusu ilana, kısa sürede çok sayıda başvuru olduğu ve bu nedenle nasıl bir yol izleneceğinin merak konusu olduğu yönündeki görüşleri kendisine sorduğumuz Tümer, şunları söyledi:

3 tane sözleşmeli memur alınacak, biri peyzaj mimarı, biri inşaat mühendisi bir tane de mimar galiba. Herhalde belediyenin ihtiyaçları ve eksikleri var. Belediye Başkanı Mustafa bey onu görmüş ve bütçe çerçevesinde hesabını yapmışlardır. 50’ye yakın başvuru olduğunu duyduk. Nasıl bir yöntem uygulayacak, bu 50 arkadaşı nasıl ayrıştıracak, ne zaman alacak? Bizim bir bilgimiz yok. Zaten bu yetki belediye başkanlığı makamında. İmkanlar dahilinde 2 – 3 kişi de olsa iş bulması gerekiyor tabi ki. Hayırlı olsun diyorum. Başvuranların hepsi iyi okullardan mimar, mühendis olmuş gençlerimiz. 50 başvuru çok fazla gerçekten. Daha da artacaktır. Bu da aslında Türkiye’nin işsizlik durumunu özetliyor. Konuyu takip ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Keşan Online

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER