Malkara Esnaf Odası’ndan İmalatçı Üyelerine “UCUZ ŞEKER” Desteği

Malkara Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Türkiye Şeker Fabrikaları ile yaptığı anlaşma ile “Pasta – Tatlı – Dondurma ve Peynir Helvası” imalatı yapan üyelerine 1 TIR (30 ton) ucuz şeker getirdi.

Malkara Esnaf Odası’ndan İmalatçı Üyelerine “UCUZ ŞEKER” Desteği

ESNAFIMIZIN VE ÜRETİCİLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Malkara Ticaret Borsasında gerçekleştirilen 1 TIR (30 ton) şeker dağıtımında proje hakkında bilgi veren Malkara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk; Pasta – Tatlı – Dondurma ve Peynir Helvası imalatı yapan üyelerimizin ürettikleri ürünlerde çok fazla kullandığı şekeri piyasa şartlarında yönetim kurulu arkadaşlarımla nasıl daha uyguna getiririz düşüncesiyle gerçekleştirdiğimiz projemizin bugün dağıtımı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Artan şeker fiyatlarına karşı gerçekleştirdiğimiz projeyle bir nebze olsun imalatçı üyelerimize destek olduk. Türkiye Şeker Fabrikaları ile yaptığımız anlaşma gereğince imalatçı üyelerimiz odamızla irtibata geçtiği sürece kapasite raporları ve faaliyet belgelerinin yeterliliği sürece bu projemiz talep ve istek üzerine devam edecek. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bir bir gerçekleştirdiğimiz projelerle esnafımızın ve üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

AKINCILI NAKLİYATA DESTEĞİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Nergiz Karaağaçlı Öztürk; Malkara Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesi olan Akıncılı Nakliyat Ömer Akıncılı’ya da 30 ton şekerin Susurluk Şeker Fabrikasından en uygun nakliye bedeliyle getirilmesinde sağladığı destek için ayrıca teşekkür etti.

BAŞKAN VE YÖNETİMİNİ KUTLADI

Malkara Ticaret Borsasında gerçekleştirilen şeker dağıtımında yer alan Malkara Ticaret Borsası Başkanı Atila Ayaz da gerçekleştirdiği projeyle imalatçı üyelerine ucuz şeker desteği sağlayan Malkara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk ve yönetimi kutladı.


Kaynak: Malkara Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER