Ziraat Odası’nda adaylar belli olmaya başladı

Kumdere köyü, İpsala Ziraat Odası delegesi Bülent Erdoğdu, Şubat ayında yapılacak olan Ziraat Odası Yönetim Kurulu seçimlerinde aday olacağını açıkladı.

Ziraat Odası’nda adaylar belli olmaya başladı

Erdoğdu, İpsala Ziraat Odası delege seçimlerinin 25 Aralık 2022 tarihinde başarı ile tamamlandığını belirterek “Delege seçilen ve yönetime aday olacak arkadaşlara başarılar dilerim. Hepsi değerli ve kıymetli arkadaşlarımızdır. Ancak, bende arkadaşlarımla beraber sorunların çözümüne katkı yapmak üzere yönetime aday olmaya karar verdik. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin” dedi.
Delege seçilen arkadaşları ile sık sık görüştüğünü kaydeden Erdoğdu, “Yolumuzun uzun ve yorucu olduğunu biliyorum. Ama hiçbir başarı kolay elde edilmemiştir. Biz de bir yola çıktık. Delege arkadaşlarımızın teveccühü ile bu işten alnımızın akı ile çıkacağımıza inanıyorum.
“YERİNDE OTURAN BİR BAŞKAN OLMAYACAĞIM”
Kumdere köyü Ziraat Odası delegesi Bülent Erdoğdu, Bölgeyi çok iyi bildiğini, hayvancılık, çiftçilik yaptığını, köy ve beldelerde geçimini sağlayan çiftçilerin sesi olacağını ifade ederek yerinde oturan bir başkan olmayacağının altını çizdi.
Erdoğdu, Ziraat Odasına emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: İpsala Haberleri

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER