13 gündür kayıp Duygu Çelikten cinayetinde kan donduran detaylar!..

13 gündür kayıp Duygu Çelikten cinayetinde kan donduran detaylar! Cansız bedeninin üzerini taşla kapatmışlar..

13 gündür kayıp Duygu Çelikten cinayetinde kan donduran detaylar!..

13 gündür kayıp Duygu Çelikten cinayetinde kan donduran detaylar!

Cansız bedeninin üzerini taşla kapatmışlar..

13 gündür kayıp olarak aranan Duygu Çelikten'in cansız bedeni ormanlık alanda yaklaşık 40 santimetre derinliğinde toprağa gömülü ve üzeri taşla kaplı şekilde bulundu. Şüpheli ya da şüpheliler, kadının cansız bedenini ormanlık alan içine 300 metre kadar taşıdığı anlaşıldı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde 13 gündür kayıp olarak 2 çocuk annesi 30 yaşındaki kadının cansız bedeni ıssız ormanlık alanda toprağa gömülü, üzeri taşla kaplı şekilde bulundu. Şüpheli ya da şüpheliler cansız bedeni ormanlık alan içine 300 metre taşıdığı öğrenildi.

Muratpaşa ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi Duygu Çelikten, fatura yatırmak üzere 13 gün önce evden ayrıldı. Doğu Garajı bölgesine fatura yatırmak için gelen Çelikten'i, komşusu V.Ü, annesinin hastanede olduğunu söyleyerek otomobiline aldı. İkiliden bir daha haber alınamadı. Telefonlarına ulaşılamayan Duygu Çelikten için ailesi polis merkezine kayıp başvurusunda bulundu.

CANSIZ BEDEN ÇÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ

Üzeri taşlarla kapatılan cansız bedenin üzerinde bıçak darbeleri olduğu ve bedenin çürümeye başladığı belirlendi. Cansız bedenin olduğu bölgeye stabilize yoldan ulaşılırken şüpheli yada şüphelilerin cansız bedeni, yaklaşık 300 metre ormanın içinde taşıdıkları öğrenildi. Polis, şüpheli yada şüphelileri yakalamak için çalışmalarına devam ederken kadını aracına alan V.Ü'yü de arama çalışmalarına devam ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2020, 18:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER