“Araştırmacı belediyecilik anlayışı ile her fuardayız”

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Sakarya’da düzenlenen Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı’nı ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Uslu, Ali Ünal ile Fen İşleri Müdürü Erdi Kılınç, Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na eşlik etti.

“Araştırmacı belediyecilik anlayışı ile her fuardayız”

“Edindiğimiz fikirleri projelendirerek şehrimizde uygulamak için sabırsızlanıyoruz”
Ziyaret hakkında bilgi veren Helvacıoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen fuarın önemine dikkat çekerek, “Sakarya'da peyzaj, süs bitkileri, bahçe sanatları ve ekipmanları fuarındayız. Burada gördüğümüz yeniliklerle, ilçemize yeni görsel zenginlikler katmak, daha güzel hizmetler sunmak için çalışıyoruz. Çok güzel fikirler edindik ve uygulamak için sabırsızlanıyoruz. Bu fuar ile sektördeki yenilikleri inceledik, şehrimizdeki projelerimiz için fikir edinerek, sektör temsilcilerinden bilgi aldık. Fuarda, şehrimizde yürüttüğümüz projelerimiz için yepyeni fikirler edindik. Edindiğimiz fikirleri projelendirerek şehrimizde hayata geçireceğiz.” dedi.
“Son 5 yılda 5 fuar ziyaret edilmezken, son 1 ayda 5 fuarı ziyaret ettik”
Yeni dönemde belediyecilik anlayışını değiştirdiklerini ifade eden Mustafa Helvacıoğlu, şunları söyledi: “Son 5 yılda 5 fuar ziyaret edilmezken, son 1 ayda 5 fuarı ziyaret ettik. Belediyemizde görev yapan tüm ekiplerimizi fuarlara yönlendiriyoruz. Fuarlar sayesinde dünya standartlarındaki uygulamaları da yerinde inceleme fırsatı yakalıyoruz. Yenilikleri öğrenmek, güncel uygulamaları takip etmek adına fuarcılık çok önemli. Belediyecilikte fuarlardan uzak bir anlayıştan, fuarları takip eden ve ilçemize fayda sağlayacak tüm fuarlara katılır bir anlayışa döndük. Bu araştırmacı bir anlayış demek. Fuarlar hem bize hem de ekibimize vizyon katıyor.”
“Fuar, yeşile önem veren bir belediyecilik anlayışımız olduğu için çok büyük önem taşıyor”
Fuarın peyzaj uygulamaları konusunda kendilerine vizyon kattığını dile getiren Mustafa Helvacıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “İlçemize yeşile bezemek, ağaçlarla süslemek hedefimiz var. Bu fuar yeşile önem veren bir belediyecilik anlayışımız olduğu için çok büyük önem taşıyor. Burada çok büyük bir birliktelik var. Keşan Belediyesi olarak ilçemizde peyzaj uygulamalarını hayata geçiriyoruz. Bu fuarın ekiplerimize ufuk ve vizyon katacağına inanıyorum. Tüm paydaşlara yürekten teşekkür ediyorum. Fuarın hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER