CHP Keşan, mağdur annenin çağrısına kayıtsız kalmadı

CHP Keşan, mağdur annenin çağrısına kayıtsız kalmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Keşan İlçe Başkanlığı tarafından deprem bölgesine ulaştırılan yardımların ardından İlçe Başkanı Saner Özdilek tarafından yazılı bir açıklama gerçekleştirildi.
Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Milletçe çok acı çektik, çok üzüldük. Ama umut hep var oldu ve hep var olacak. Bu süreçte insanlarımızın yardımlaşma ve dayanışma konusunda gösterdiği hassasiyet oldukça umut vericiydi. Depremden sonra Bozcaada Haber sitesinde bir yardım çağrısı gördük. Çağrı; İskenderun da evi yıkılan, çocukları ile birlikte sokakta kalan bir annenin konteyner ev ihtiyacı ile ilgiliydi. Üstelik, bu anne bir hastalığı sebebiyle de tedavi görmekteydi. Yönetim olarak, aramızda bu konuyu tartışırken etrafımızda durumdan haberdar olan ve paylaşımda bulunduğumuz dostlarımız sayesinde iki gün içerisinde konteyner ev bulundu ve içi tamamen erzak ve eşya ile dolduruldu. Bölgeye nakliyesi için araç, yükleme için vinç, her şey tamamlandı ve 21 Şubat Salı akşamı ihtiyaç sahibine ulaştırıldı.
Öncelikle, bu konuyu gündeme getiren Bozcaada Haber'e ve Hande Kırıcı'ya, konteynerin sahipleri Mehmet Ali Şahin ve Murat Yılmaz'a, partimize yaptığı ziyarette konudan bahsedince hemen TIR’ı tesis eden Gündem Saros Gazetesi sahibi Mehmet Emin Meriç'e, organizasyonu gerçekleştiren Gündem Saros Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İlknur Sal'a, Emre Dere ve şoförümüz Hikmet Çöl'e, yükleme işini yapan Saçar Hafriyat’a , kısa bir sürede konteyneri yardım malzemeleri ile dolduran partililerimize, Keşanlı vatandaşlarımıza, CHP İpsala İlçe Başkanlığı’na , Beğendik belde örgütümüze, ulaşım ile organizasyonu yapmamıza yardımcı olan Milletvekilimiz Okan Gaytancıoğlu'na, İskenderun'da bizi karşılayan, yardımların ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasını sağlayan İskenderun İlçe Başkanımız Yusuf Mansuroğlu'na teşekkür ederiz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER