CHP Keşan’dan Erikli esnafına ziyaret

CHP Keşan’dan Erikli esnafına ziyaret

Keşan CHP İlçe yönetimi yangından etkilenen Erikli Esnafının yanındaydı.

5 Eylül Pazar günü Erikli sahilinde pazaryerinde 13 iş yerinin yanması sonrasında, CHP İlçe Başkanı Recep Pekcan, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Tamer Filiz, Rıdvan Küçük, Belediye Meclisi Üyeleri Banu Saygı, İbrahim Dinç, Alaaddin Öztürk ve Yüksel Alioğlu; pazaryerinde çıkan yangında işyerleri zarar gören esnafımız ve bölge halkını ziyaret ederek dertlerine ortak oldular.
Konuya ilişkin CHP Keşan İlçe Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Defalarca sorun yaratan tek hattan gelen elektrik tesisatının düzeltilmemesinden kaynaklanan yangın, ilk müdahaleleri esnaf, bölge halkı ve orada bulunan meclis üyelerimiz Alaaddin Öztürk ve Yüksel Alioğlu’nun yapılmasına rağmen büyük bir mal kaybına neden olmuştur.

Genel olarak sorgulanması gerekenler:

1.Elektrik tesisatı neden düzeltilmedi?

2. Eski Güzelleştirme Kooperatifinin itfaiye aracı neden bakım onarımı yapılıp Erikli halkının kullanımı İçin tekrar hizmete sunulmadı ?

3.Erikli’ ye bir itfaiye aracı neden görevlendirilmedi? Eğer görevlendirildiyse ve sonrasında söylendiği gibi bir kaza yaptıysa yerine ikame araç neden gelmedi?

4.Orman İşletmenin aracı kısa sürede ulaşırken Keşan Belediyesi’nin aracı neden uzun sürede olay yerinde oldu?

CHP olarak zarar gören esnafımızın her zaman yanındayız elimizden gelen tüm yardımı yapmaya da hazırız. Esnafımıza tekrar geçmiş olsun diyoruz ve benzer felaketlerin yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını temenni ediyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER