Erikli, Yayla ve Danişment danışma kurulları oluşturuluyor

Erikli, Yayla ve Danişment danışma kurulları oluşturuluyor

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Belediyesi ekibi ile Erikli, Yayla ve Danişment Danışma Meclisleri oluşumu için ilgili gönüllülerle iki önemli toplantıda bir araya geldi.
Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Başkan Yardımcıları; Nuran Uslu, Yakup Balcı, Tahir Özçınar, Bülent Günsal ve ilgili birim müdürleri ile gerçekleştirilen toplantıların ilki 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü Erikli’de Erikli Otel’de gerçekleştirildi ve saat 11.30 sıralarında başladı.
Toplantıda danışma kurullarında görev almak isteyenler Erikli ve sahiller ile ilgili düşünce istek ve yapılabilecekler konusunda fikirleri iletti ilgili müdürlükler ve başkan yardımcıları ile Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, sorun ve isteklerin çözümü için notlar aldı.
Toplantıda konuşan ve danışma kurulları ile ilgili düşüncelerini ifade eden Helvacıoğlu, ortak akıl ile yönetmek için Erikli, Yayla ve Danişment’le ile ilgili danışma kurullarını oluşturduklarını belirterek şunları kaydetti: “Bundan sonraki süreçte danışma meclislerimiz ile birlikte sorunların çözümüne dair planlama takvimlerini yeniden oluşturacağız. Çok iyi biliyoruz ki; birlikten kuvvet ve bereket doğar… Bu felsefe ile yeni dönemde daha verimli ve daha üretken bir yapı oluşturacağız. Danışma meclislerimiz, mücavir alanlar konusundaki tavsiye, talep ve önerilerini raporlayacaklar. Onlara bu çalışmaları rahat ve verimli bir şekilde yapacakları tüm şartları Keşan Belediyesi olarak oluşturacağız. Benim Belediye Başkanı olarak öncelikli dileğim; birlikte çalışmak ve birlikte üretmektir. Bugün Danışma Kurullarının oluşturulması için bir araya geldik. Kısa bir zaman sonra da planlama konularını detaylı bir şekilde kamuoyu ile paylaşacağız. Danışma kurulu üyelerimiz de; gündelik hayatın işlerini bir kenara bırakarak sorumluluk almayı tercih ettiler. Keşan’ımıza hizmet etmeyi gaye edindiler. Keşan’ın, Erikli’nin, Yayla’nın ve Danişment’imizin dertleriyle dertlenen, bir araya gelerek gayret gösteren ve çözüm üreten danışma kurulu üyelerimize de şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin bu gayretleri, bu heyecanı, bu coşkusu Keşan’ımızın geleceği adına bizleri daha da inançlı ve coşkulu kılıyor. Allah yolumuzu açık etsin. Keşan’ımızın gelecek hedeflerini gerçekleştirmek adına taşımakta olduğunuz sorumluluğun hakkını vermeyi de nasip etsin.” dedi.
Toplantı’nın ikinci bölümü Keşan Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda Yayla ve Danişment Danışma kurulları ile ilgili olarak gerçekleştirildi bu toplantı saat 15.00 sıralarında başladı.
Bu toplantıda da danışma kurullarında görev almak isteyenler Yayla ve Danişment ile ilgili düşünce istek ve yapılabilecekler konusunda fikirlerini iletti, ilgili müdürlükler ve başkan yardımcıları ile Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, sorun ve isteklerin çözümü için notlar aldı.
Burada konuşan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, şunları söyledi: “Mücavir alanımız Erikli Danışma Kurulu üyelerimiz ile gerçekleştirdiğimiz toplantımızın ardından şimdi de Yayla ve Danişment danışma kurulu üyelerimiz ile birlikte karşınızdayız. Birlikten kuvvet doğar bilinci ile daha verimli ve üretken bir yapı oluşturuyoruz. Danışma kurullarımız; mücavir alanlarda yaşayan halkımız ile belediye ve diğer kurumlar arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine katkı verecekler. Mücavir alanların sorunlarına yönelik orta ve uzun vadeli gelişim planı önerileri geliştirecekler. Bizim çalışma anlayışımızın temelinde; halkımızın beklenti ve ihtiyaçları, insanlarımızın gelecek için kurduğu güzel hayaller vardır. Bugün danışma meclislerimiz ile oluşum toplantısı gerçekleştirdik. Ama bundan sonraki her buluşmamızda mücavir alanlarımızın gelişimi adına esaslı stratejiler ortaya koyacağız. Tüm danışma kurulu üyelerimizi de ayrıca kutluyorum. Onlar sorumluluk alarak bölgelerine hizmet etmeyi gaye edindiler. Bu anlamda kendilerini tekrar kutluyor, teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Allah yolumuzu açık etsin. Bu yolda hepinize muvaffakiyetler diliyorum. Tüm Keşan’ımıza danışma meclislerimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
Erikli, Yayla ve Danişment Danışma Kurulları ile ilgili önümüzdeki günlerde toplantıların süreceği belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER