Haydi Keşan, göster misafirperverliğini !

Keşan Belediyesi; deprem felaketinin yaşandığı bölgelerden Keşan’a gelen depremzede ailelerin ihtiyaçları için yeni bir kampanya başlattı. Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediyesi, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Keşan İlçe Müdürlüğü ile KİSEV (Keşan İyilik, Sağlık ve Eğitim Vakfı) koordinasyonunda, Keşan’da misafir edilen yaklaşık 500 aile için başlatılan yardım ve destek kampanyası, Keşan Belediyesi Sosyal Paylaşım Mağazası’nda yürütülüyor.

Haydi Keşan, göster misafirperverliğini !

Yetkililer konu ile ilgili, depremzede ailelerin acil ihtiyaçları için destek çağrısında bulundu.
Bu kapsamda açıklamalarda bulunan Keşan Belediye Başkan Vekili Nehir Gergin, Keşan’da misafir edilen depremzede aileler için, Keşan Belediyesi bünyesinde kurulan “Sosyal Paylaşım Mağazası” aracılığı ile yeni bir kampanya başlatıldığını dile getirdi.
Nehir Gergin açıklamasında; “Deprem felaketinin ilk gününden bu yana tek yürek olan Keşan halkı, kurum ve kuruluşları ile birlikte benzersiz bir dayanışma örneği göstermiştir. Çeşitli malzemelerden oluşan yaklaşık 50 kadar yardım tırı, bu dayanışma ruhu ile toplanarak bölgeye sevk edilmiştir. Şimdi ise vakit depremzede misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlama vaktidir. Yaralarımızı sevgiyle hep birlikte saracağız” şeklide konuştu.
Keşan Belediyesi Başkan Vekili Nehir Gergin açıklamasının devamında, yaklaşık 500 depremzede ailenin temel acil ihtiyaçlarını karşılamak için oluşturulan Sosyal Paylaşım Mağazası’na destek beklediklerini belirterek, her yaş için ihtiyaç duyulan öncelikli ürün ve malzemeleri şu şekilde sıraladı;

* Gıda Ürünleri

* Hijyen Malzemeleri

* Kişisel Bakım Ürünleri

* Temizlik Malzemeleri

* Ev Eşyaları

* Mutfak Eşyaları

* Beyaz Eşya Ürünleri

* İç Giyim Ürünleri

* Çocuk Bezi ve Maması vb.

Gergin son olarak; “Ürünleri ailelerimize ulaştırılması için bugünden itibaren yardımseverlerimizi ve halkımızı Keşan Lisesi’nin arka bahçesinde kurduğumuz alana bekliyoruz” dedi.
Yardımda bulunmak ve “Kapımdan Al” hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar ise Keşan Belediyesi Alo 153 Çözüm Masası’nı arayabilirler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER