İki mahalle ve bir köyde planlı elektrik kesintisi uygulanacak

TREDAŞ (Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Edirne İl Müdürlüğü Keşan Bölge Başmühendisliği’nden yapılan açıklamada; tesis yatırım bakım onarım çalışmaları nedeniyle Keşan’da Yeni Mahalle ve Cumhuriyet Mahallesi ile Rasim Ergene Caddesi’nde ve Türkmen Köyü’nde planlı kesinti uygulanacağı bildirildi.

İki mahalle ve bir köyde planlı elektrik kesintisi uygulanacak

TREDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre;

17 Ağustos 2021 Salı günü saat 09:00 ile 15:30 arasında Keşan’a bağlı; Rasim Ergene Caddesi, Yeni Mahalle ve Cumhuriyet Mahallesi ile bölgedeki diğer tesislere, yol genişletme çalışmaları kapsamında beton direk deplase çalışması yapılacağı için elektrik verilemeyecek.

17 – 18 – 19 Ağustos 2021 tarihlerinde ise 3 gün boyunca 09:00 ile 17:00 saatleri arasında, Keşan’a bağlı Türkmen Köyü ve bölgedeki diğer tesislere Tesis Yatırım Çalışması sebebiyle enerji verilemeyecek.

Yetkililer vatandaşları; elektrikle çalışan cihazlarını devreden çıkartmalarını; jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcılarını açmaları konusunda uyarırken; elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi almak isteyenlerin ise 186 numaralı telefon hattını arayabileceklerini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER