Kaymakam Güngör’den Yapıldak ve Kocahıdır çıkarması

Kaymakam Güngör’den Yapıldak ve Kocahıdır çıkarması

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, Yapıldak ve Kocahıdır köylerini ziyaret etti.
Sorunları ve çözüm önerilerini yerinde tespit etti.
Ziyaretlere ilişkin İpsala Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Kaymakamımız Sayın Ekrem Güngör, Yapıldak ve Kocahıdır köylerini ziyaret ederek yapılan çalışmalarını yerinde inceledi.

Kaymakamımız, K.H.G. Birliği Müdürü Ersin Kana ve Köy muhtarları ile birlikte Yapıldak ve Kocahıdır köylerimizde vatandaşlarımızla sohbet ederek, hemşerilerimizin ihtiyaç, talep, sorun ve isteklerini dinleyerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Güngör, Kocahıdır köyümüzün Köylere Hizmet Götürme Birliğimiz ve İl Özel İdaremiz girişimleriyle su sorunun çözümü için yapılan yaklaşık 3,5 milyon TL bedelle yapılan yeni su kuyusu ve terfi hattıyla ilgili bilgi alarak, köylerimizde biten, yapılması istenen ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Kaymakamımız daha sonra Yapıldak Köyümüzde köy içi yollara döşenen 8.500 m2 parke taşı ve diğer çalışmaları inceleyerek, muhtarımızdan bilgi aldı. Yapılan çalışmaların köylerimize hayırlı olması temennisini ileterek, desteklerinden ötürü Sn. Valimize teşekkürlerini iletti.

Kaymakam Güngör, köylerimizdeki halk toplantıları sonunda tüm esnafımıza ve hemşerilerimize kolaylıklar dileyip, misafirperverliklerinden dolayı Yapıldak ve Kocahıdır hemşerilerimize teşekkür ederek ziyaretlerini sonlandırdı. Köy halkımızda ziyaretlerinden ve yapılan çalışmalardan dolayı Kaymakamımıza teşekkür dileklerini iletti.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER