Keşan Belediye Meclisi, 2 Haziran’da toplanacak

Keşan Belediye Meclisi, 2 Haziran’da toplanacak

Keşan Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı olağan toplantısı 2 Haziran 2022 Perşembe günü gerçekleştirilecek.
Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu başkanlığında yapılacak olan toplantı; Belediye Meclis Salonu’nda saat 15.00’te başlayacak.
Toplantıda görüşülecek gündem maddeleri şu şekilde:

1-S.S. 25 No.lu Şehir İçi Keşan Mot. Taş. Kooperatifi ve S.S. 129 No.lu Paşayiğit Taş. Kooperatifi şehir içi ulaşım zam taleplerinin Meclisçe görüşülmesidir.

2- S.S. 25 No.lu Keşan Şehir İçi Mot. Taş. Koop. Yönetiminin Keşan Ticari Hatlı Minibüs Yönetmeliğinin bazı maddelerinde değişiklik yapılması talepleriyle ilgili olarak komisyon raporunun Meclisçe görüşülmesidir.

3- Keşan Belediye Başkanlığının 03.03.2022 gün ve 2022/42 Sayılı Meclis Kararıyla Komisyona Havale edilen “Keşan Belediye Başkanlığı Toplu Taşıma Sisteminde bulunan 6 (Altı) adet Toplu Taşıma hattının ve bu hatlarda çalışacak 93 adet Ticari araç plakalarının 10 yıl süreyle kiralanması konulu Ulaşım Komisyon Raporunun görüşülmesidir.

4- İlçemizde 02-07.08.2022 tarihleri arasında Türkiye Satranç Federasyonu ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz Keşan Belediyesi 17. Uluslararası Açık Satranç Turnuvasında başarılı olarak dereceye girecek olan sporculara Belediyemizce toplam 42.500 TL nakdi ödül verilmesi hususunun Meclisçe görüşülmesidir

5- Keşan Devlet Hastanesi bahçesinde çevre düzenlemesi yapılacağı ve çevre düzenlenmesi kapsamında ekilecek olan çim, ağaç ve bitkilerin sulanması için peyzaj alanlarına sulama altyapısı kurulması gerektiği, sulama altyapı sisteminin hastane bahçesine Belediyemiz tarafından kurulması taleplerine ait komisyon raporunun Meclisçe görüşülmesidir.

6- Keşan Belediyesinin iştiraki olan Keşan Kent Hizmetlerinin işletmiş olduğu Çok Amaçlı Pazaryeri Otoparkında fiyat listesinin ve abonelik durumun güncellenmesine ait komisyon raporunun Meclisçe görüşülmesidir.

7- Mayıs ayı Meclisimizce ilgili komisyona havale edilen 2022 yılı içme ve kullanma suyu ücret tarifesinin güncellenmesi ile ilgili Paşayiğit Mahallesi ve Erikli Köyüne ait içme ve kullanma suyu ücretleri hakkındaki komisyon raporunun Meclisçe görüşülmesidir.

8- Edirne, Keşan, Yukarı Zaferiye Mahallesi, Toplu Uygulama Alanlarına İlişkin Uygulama İmar Planı Değişikliğine ait komisyon raporunun Meclisçe görüşülmesidir.

Dilek ve Temenniler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER