Keşan’da bıçaklı kavga: 1 kişi ağır yaralı!

Keşan’da bir grup arasında gece saatlerinde çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Silahların ateşlendiği ve çok sayıda kişinin karıştığı arbede 1 kişi bıçaklanarak ağır yaralandı.

Keşan’da bıçaklı kavga: 1 kişi ağır yaralı!

Olay 21 Kasım Pazar gecesi saat 02.30 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Yenimescit Mahallesi’nde bir grup kişi, civardaki bir kahvehanede bilinmeyen bir sebeple tartıştı. Tartışmanın giderek alevlenmesi üzerine taraflardan K.G. evine doğru kaçarken, onu U.K., S.K., O.Y. isimli şahıslar kovaladı. Zamanla daha fazla kişinin de karıştığı kavgada U.K isimli bir şahıs yanında getirdiği tabanca ile 2 el havaya 1 el de K.G.’nin evine doğru ateş etti.

Bu sırada kargaşa devam ederken, U.K. bıçaklandı, aynı zamanda K.G.’nin de bacağı defalarca sopayla vurulması sebebiyle kırıldı.

Olayın haber verilmesinin ardından bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekipler olayı kontrol altına alırken; yaralanan şahıs da Keşan Devlet Hastanesi’ne ağır yaralı olarak kaldırıldı. Hayati tehlikesi devam eden U.K. yapılan müdahalelerin ardından ölümden dönerken Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Keşan Online
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER