TYBB ile Doğru Cevap Koleji’nden indirim protokolü

TYBB Edirne Şubesi ile Doğru Cevap Keşan Eğitim Kurumları arasında Eğitim Protokolü imzalandı. TYBB Edirne Şube üyesi gazeteciler çocuklarının eğitimleri sırasında kayıt yaptıracakları Doğru Cevap Eğitim Kurumu’nun indiriminden faydalanacaklar.

TYBB ile Doğru Cevap Koleji’nden indirim protokolü

Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi ile Doğru Cevap Keşan Eğitim Kurumları arasında eğitim protokolü imzalandı.
TYBB Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir ile Doğru Cevap Eğitim Kurumları Müdürü Anıl Çakır’ın imzaladığı protokol gereği; TYBB Edirne Şubesi üyeleri çocuklarının ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilerinin kayıtlarında belirli oranlarda indirimden faydalanacak.
Demir, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde Özel Keşan Hastanesi ile yaptığımız protokolümüzün ardından şimdi de Doğru Cevap Eğitim Kurumları ile üyelerimizin çocuklarının yararlanacağı bir protokolü bugün imza altına alıyoruz. Üyelerimiz adına bu protokole katkı sağlayan ve üyelerimizin çocuklarının kayıtlarında indirim olanağı sağlayan Doğru Cevap Keşan kurumuna ve kurum sahibi Sertaç Uprak ile kurum müdürü Anıl Çakır’a teşekkür ederim” dedi.
Kurum müdürü Anıl Çakır da, “Doğru Cevap Eğitim Kurumları olarak Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi ile bir eğitim protokolü imzaladık ve birlik üyelerinin çocuklarına eğitim öğretim ücretinden belirli oranlarda indirimler sağladık. Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şube Başkanı, kıymetli ağabeyim Erdoğan Demir’e ve basın birliğinin değerli üyelerine teşekkür ederim. TYBB Edirne Şube üyesi olan ve SGK kapsamı dışında kalan üyeleri ortaokul ve lise için kayıt yaptıracak çocukları için %15, TYBB Edirne Şubesi üyesi olan ve SGK kapsamında olan üyeleri ortaokul ve lise için kayıt yaptıracakları çocukları için %10 indirimden yararlanacaklar” şeklinde konuştu.
TYBB Edirne Şubesi ile Doğru Cevap Keşan Eğitim Kurumu arasında imzalanan protokol 2021/2022 ve 2022/2023 eğitim öğretim yılı olmak üzere 2 dönem geçerli olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER