Yunanistan’da 5 gündür devam eden orman yangını Türkiye-Yunanistan sınır hattında ilerleyişini devam ettiriyor. Rüzgârın da etkisiyle zaman zaman ürkütücü boyuta ulaşan alevler, Edirne’nin Meriç ilçesine bağlı sınır köylerden de görülebiliyor.
Yunanistan’da yangının devam ettiği bölgenin karşısında yer alan Meriç’in Küplü beldesinde, yangının büyüklüğü gözler önüne serildi.
24 SAATTE 53 NOKTADA YANGIN ÇIKTI
Çok sayıda kuş turunun göç yolu üzerinde yer alan yangının yaşandığı Dadia Ormanı Milli Parkı, çok sayıda bitki ve hayvan türüne de ev sahipliği yapıyor. Ayrıca, Yunanistan’da 24 saatte 53 noktada orman yangını çıktığı açıklandı.
Kaynak: Sözcü Gazetesi
Yunanistan’daki yangın, sınır köylerine dayandı
Yunanistan'da 5 gündür devam eden ve Edirne'nin bazı sınır köylerine kadar dayanan orman yangını, rüzgârın etkisiyle zaman zaman büyüyor.

YORUM EKLE
1
“Kahvehanelere gazete katkısı yapılsın” /...
2
Malkara Esnaf Odası’ndan İmalatçı Üyelerine...
3
Zafer Partisi’ne katılımlar sürüyor
4
“Ülkenin dününü bilen var mı?” / İbrahim...
5
Bel ağrıları, ameliyatsız tedavi edilebilir
6
“Partiyi temsil etmek mi, boy göstermek mi?”...
7
SARDOS, liderlik eğitiminden başarıyla döndü
8
Keşan Sanayi Sitesi, “Esnafı cezalandırmaya çalışmak,...
9
Can Öztürk dünyaya geldi
10
Enez Tartışma Platformu, sahaya indi
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SIRADAKİ HABER