Keşan Gıda İhtisas OSB, daha kaç kez açılacak ?

İyi ki internet var.
İyi ki arama motorları var.
Var ki, internet sayesinde, geçen yıllar içerisinde Keşan Gıda İhtisas OSB’ye kaç kez açılış tarihi verilmiş olduğunu öğreniyoruz, hatırlıyoruz.
Tam 7 yıl öncesine gidelim. (2015)
Dönemin Keşan TSO Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na kulak verelim.

Kulak vermeden önce aşağıdaki linkten söz konusu haberi okuyabilirsiniz.

http://www.ipsalahaberleri.com/haber-46-2019-yilinda-gida-ihtisas-osbde-uretim-baslayacak.html

Tarih;
12 Mart 2015, “Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, gazetemize yaptığı açıklamada, Gıda İhtisas OSB’nin 2019 yılında üretim yapan bir yer haline geleceğini söyledi.

Bu açıklamanın ardından tam 4 sene geçti ve Helvacıoğlu, bu kez Keşan Belediye Başkanı sıfatı ile sahnede, bir başka deyişe kürsüde.
Tarih; 20 Mayıs 2019 (Edirne Hudut Gazetesi)

http://www.hudutgazetesi.com/haber/54754/pasayigite-gida-osb.html

AK Partili Keşan Belediye Başkanı Helvacıoğlu, “Çanakkale Köprüsüyle ilgili yeni hikayeler yazmamız lazım. Aksi takdirde Çanakkale Köprüsü Malkara'dan geçerse Keşan'ı kısmen by-pass edeceğinden dolayı, Saros Körfezi'ni, tarımı ve Gıda İhtisas OSB'yi çok hızlı şekilde hazırlamamız gerekli. Bu şekilde kalırsak Keşan kasabalaşır ve köyleşir.

E şimdi, Çanakkale Köprüsü Malkara’dan geçti, Keşan’ı by-pass etti. Keşan şu anda kasabalaşmaya ve köyleşmeye mi başladı ?
Yoksa hem de Keşan’ın iktidar nimetlerinden yararlandığı bir dönemde mi oldu, bu hikaye ?
Eyvah eyvah..

Ve son olarak, Tarih; 21 Temmuz 2022.
Saat; 09.58’de, Medya Keşan Gazetesi’nin internet sayfasına düşen haberde, OSB’de inşaat sürecine başlanılacağı söyleniliyor.
Ama OSB hizmet binasının inşaatı mı, fabrikaların inşaatı mı, orası bilinmiyor.

 

Cumhur İttifakı, Keşan Belediyesi yönetimi, Keşan Gıda İhtisas OSB’yi, 2023 Mayıs ayına sonuna kadar yetiştirsin ki, kurdelayı kesmek Millet İttifakı’na kalmasın..
Benden söylemesi…


ORÇUN OĞUZ / GAZETE SAROS GENEL YAYIN YÖNETMENİ

YORUM EKLE