İmaj Magazin Sanat Ödülleri’nde geri sayım başladı

Geçtiğimiz yıl (2020) İstanbul’da düzenlenen İmaj Magazin Sanat Ödülleri’nde 3 ödül birden alan İpsalalı oyuncu, dublaj ve seslendirme sanatçısı Erkan Kızıltan, 28 Mayıs 2021 tarihinde ikincisi düzenlenecek İmaj Magazin Sanat Ödülleri Töreni’ne yeniden katılım daveti aldı.

İmaj Magazin Sanat Ödülleri’nde geri sayım başladı

28 Mayıs 2021 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek İmaj Magazin Sanat Ödül Töreni’yle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Kızıltan, bilindiği üzere 2020 yılında yılın en iyi ve başarılı tiyatro oyuncusu, yılın en iyi ve başarılı cast direktörü ve onur belgesi ödüllerini kazanmıştı.
Ödül törenini değerlendiren Kızıltan, “bilindiği üzere geçtiğimiz yıl, üç ödülü birden Trakya’mıza getirmiştik. Bu sene aldığım davetin yanı sıra, sevgili kardeşim Gazeteci, Radyo Programcısı ve İHA Muhabiri Orçun Oğuz’da davet aldı. 28 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenecek ödül töreninde İpsala’mızı, Edirne’mizi, bölgemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Sürprizlere hazır olun. Sevgili kardeşim Orçun Oğuz, imza attığı haberlerle, kültür ve sanat alanında çalışmalarımıza her zaman destek olmuştur. Bu yılki ödül töreninde bölgemiz adına güzel şeyler olacak. Bizleri ilgiyle destekleyen tüm sanat ve gönül dostlarına çok teşekkür ediyorum” diyerek, sözlerini noktaladı.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER