İmaj Medya Magazin’den Trakya’ya 3 ödül birden

İmaj Medya Magazin’den Trakya’ya 3 ödül birden

Merkezi İstanbul’da bulunan İmaj Medya Magazin’in her yıl geleneksel olarak düzenlediği 2021 ödüllerinde Keşan Postası Genel Yayın Yönetmeni ve UNİ Haber Ajansı Yurt Haberleri Müdürü Erdoğan Demir’de ödül aldı.
26 Aralık 2021 Pazar günü akşamı İstanbul Mimaroba’daki Kanatçım Restaurant’ta düzenlenen törene bir çok sanatçı, gazeteci, yönetmen, yazar ve sanata destek veren işadamları katıldı.
Saat 19.30’da başlayan törende konuşan İmaj Medya Magazin Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Şutanrıkulu, 2021 Yılı ödül törenine katılan herkese teşekkür ederek, “Geleneksel olarak sürdürdüğümüz bu ödül törenimizde bu akşam yine sizlerle birlikteyiz. Burada yıl boyunca sanat ve medya camiasında başarılı olan ve Türkiye’nin her yerinden seçtiğimiz sanatçılarımıza, basın mensuplarımıza, yazarlarımıza, yönetmenlerimize, şairlerimize ve işadamlarımıza ödüllerini vereceğiz. Bu arada herkesin yeni yılını şimdiden kutluyorum” dedi.
Gece de konuk sanatçılar eserlerini ve şiirlerini okurlarken ödül kazananlara da ödülleri, Şutanrıkulu tarafından takdim edildi.
Keşan Postası Genel Yayın Yönetmeni ve UNİ Haber Ajansı Yurt Haberler Müdürü Erdoğan Demir’de basın branşında ödüle layık görülen plaketini Şutanrıkuşu’ndan aldı.
Demir, kendisini böyle bir ödüle layık gören İmaj Medya Magazin Yönetim Kurulu’na teşekkür etti.
Gece de yine İpsalalı eski gazeteci, dizi, film oyuncusu ve tiyatro eğitmeni Erkan Kızıltan ve yine Kırklarelili dizi ve film oyuncusu İzzet Deniz Çakır’da ödül alanlar arasında yer aldı.
Ödül alan 3 Trakyalı Demir, Kızıltan ve Çakır birbirlerini kutladı.
Gecede asıl adı Ahmet Işık olan ama Barış Manço’nun ölümünün ardından soyadını mahkeme kararı ile Manço olarak değiştiren ve sanat camiasında Barış Manço’nun manevi evladı sayılan Işık Manço’da ödül aldı ve Manço, “Islak Islak şarkısıyla izleyenlerden büyük alkış topladı.
Tören, gece geç saatlere kadar konserlerle devam etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER