Keşan'da aşk, corona virüsü dinlemedi

Keşan'da aşk, corona virüsü dinlemedi..

Keşan'da aşk, corona virüsü dinlemedi

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, "Korona Virüs" tedbirleri kapsamında 6 Nisan 2020 Pazartesi günü nikah kıydı.
Helvacıoğlu, Keşan Belediyesi Evlendirme Birimi’ne başvuran; Gözde Çalık ve İlker Keskin Çifti’nin nikahını korona virüs hassasiyeti ile kıydı.
Keşan Belediyesi’nde sosyal mesafe kuralına uyup maske takılarak kıyılan nikah da, 2 şahit haricinde başka misafirin kabul edilmediğini belirten Mustafa Helvacıoğlu, çifte, sağlıklı ve mutlu bir ömür dileğini iletti.
Helvacıoğlu, “Nikah kıydıracak çiftlerimizin aileleri ve yakınları, çiftlerimizin en mutlu mutlu gününde yanlarında olarak destek olmak istiyorlar. Ancak bu şu anda ne yazık ki mümkün değil. Tüm dünya ve ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor. Eğer kurallara harfiyen uyarsak bugünler de geçecek ve bu nikahlar bir anı olarak kalacak. Keşan Belediyesi olarak ilk günden beri korona virüs önlemleri konusunda titizlikle çalıştık, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Hem nikah kıymak için gelen çiftlerimizin hem de çalışanlarımızın sağlığı açısından gerekli bütün önlemleri aldık. Çiftlerimiz hem kendi sağlıkları, hem de yakınlarının sağlıklarını tehlikeye sokmamak için maskeli olarak nikahlarını kıydırıyorlar. Hem kendi hem de çevremizdeki kişilerin sağlığını düşünmek zorundayız. Duyarlılık gösteren çiftlerimize çok teşekkür ediyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER