Yasak geldi, evlenme düğünü 24 saat önceye alındı

Yasak geldi, evlenme düğünü 24 saat önceye alındı

İpsala ve Keşan sanayisinin tanınmış esnaflarından Serdar Çınar ve Keşan’ın tanınmış simalarından, hayat arkadaşı Tuğba Yavuz, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi sonrasında evlenme düğününü 24 saat öncesine taşımak zorunda kaldı.

Çınar, sosyal medya hesabından şu duyuruyu takipçileriyle paylaştı;

“04/09/2020 tarihinde olan cemiyetimiz malum sebeplerden dolayı son dakika olarak, 03/09/2020 Perşembe yani bu akşam saat 19:30’da Keşan Görgülü Düğün Salonu’nda, tıpkı eski düğünlerimiz gibi gelenek ve göreneklerimize uygun şekilde olacaktır.

Tüm dost akraba ve arkadaşlarımıza duyurulur. Ne yazık ki bizde, bu ülkede herşeyin son dakikalarda değişmesinden ve bazı haberlerin son dakika tarafımıza bildirilmesinden pek hoşnut değiliz. Bizi seven tüm dostlarımızın, tanıdıklarımızın da bu durumu tıpkı bizler gibi anlayışla karşılayacağını umuyoruz. Amacımız kimseyi zoraki yada sıkıntılı bir duruma sokup, oldubittiye getirmek değil, bizim ve salonumuzun hazırlığı tamam. Tüm dostlarımız, akrabalarımız, sevenlerimiz 03.09.2020 tarihinde Görgülü Düğün Salonu’ndaki cemiyetimize davetlidir. Cemiyetimiz yemekli ve içkilidir. Tüm sevenlerimizi, bu mutlu samimi ve biz bize olacağımız günde aramızda görmek bize güç, kuvvet ve herşeyden önemlisi bize mutluluk verecektir.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER