‘Atatürk ve Şehitlerimizi’ anma programı 6. kez gerçekleştirildi

‘Atatürk ve Şehitlerimizi’ anma programı 6. kez gerçekleştirildi

2021 Yılı Kasım ayından bugüne, her ay bir köyümüzde devam eden ve Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Orçun Oğuz tarafından tertip edilen Atatürk ve Şehitlerimizi anma programı, geçtiğimiz Perşembe akşamı, iftardan sonra GAZETE SAROS & AKDUĞAN TARIM işbirliğiyle Korucu Köyde gerçekleştirildi.

Programda gerçekleştirilen geleneksel ikramın yanısıra Akduğan Tarım İşletmecisi, Ziraat Mühendisi İbrahim Akduğan ile birlikte, Korucu Köy Muhtarı Oruç İzzet Sezer’in öncülüğünde çiftçilerimizle buluşulup, üreticilerimizin sorun ve çözüm önerilerine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.
Programla ilgili değerlendirmelerde bulunan Korucu Köy Muhtarı Oruç İzzet Sezer, “Bir kez daha Atatürk ve şehitlerimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun. Bu güzel anma programı için köyümüze gelip, yanımızda olan Orçun Oğuz ve misafirlerine çok teşekkür ederim” diyerek, sözlerini noktaladı.

Daha önce Küçükdoğanca, Yapıldak, Karaağaç, Tevfikiye ve Hıdırköy’de gerçekleştirilen programa, karakalem sanatçısı Murat Sansar ve çeltik üreticisi İsmail Anbar’da katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER