Başkan Gürkan’dan Sarıcaalili kadınlara destek sözü

Gazete Saros Genel Yayın Yönetmeni Orçun Oğuz’un konuğu olarak geldiği Sarıcaali köyünde, Girişimci Kadınlar Kooperatifi’ni ziyaret eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, girişimci kadınlara destek olacağını kaydetti.

Başkan Gürkan’dan Sarıcaalili kadınlara destek sözü

GİRİŞİMCİ KADINLARI ZİYARET ETTİ
Gazete Saros ile Sarıcaali Köyü Muhtarlığı’nın ortak tertip ettiği Atatürk ve Şehitlerimizi Anma Programı için Sarıcaali köyüne gelen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Sarıcaali Girişimci Kadınlar Kooperatifi’ni ziyaret etmeyi ihmal etmedi.
Kooperatif binasını ziyaret eden Gürkan’a, Sarıcaali Girişimci Kadınlar Kooperatifi Başkanı Remziye Korkan, girişimci kadınlar, Köy Muhtarı Hamit Korkan, Gazeteci-İletişim Danışmanı Orçun Oğuz, Eğitimci-Yazar Kerem Bozkurt, Edirne Belediye Meclis Üyesi Savaş Üner ve İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal eşlik etti.
“HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ”
Ziyarette, çalışmalar hakkında kooperatif yöneticilerinden bilgi alan Gürkan, “Ülke genelinde kooperatif çalışmalarını destekliyoruz. İpsala ilçemizin köyünde de girişimci kadınların bir araya gelip, kooperatif oluşturmaları çok değerli. Bizler de girişimci kadınlarımıza destek olacağız. Yeter ki üretim olsun. Üretimi ve girişimci kadınlarımızı her zaman destekliyoruz” diyerek, sözlerini noktaladı.






 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER