DHD’den Uzunköprü temsilciliğine ziyaret

Detay Hasar'dan hayırlı olsun ziyareti..

DHD’den Uzunköprü temsilciliğine ziyaret

Detay Hasar Danışmanlığı Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Erkan Edeş, Hasar Müdürü Banu Edeş ve Trakya Bölge Müdürlüğü görevini yaklaşık 2 buçuk yıldır sürdüren Orçun Oğuz ile birlikte Uzunköprü Temsilciliği görevine kısa bir süre önce başlayan Melike Sapmaz’ı ofisinde ziyaret etti.
Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan DHD Uzunköprü Temsilcisi Melike Sapmaz, “bugün yeni bir yola çıkıyoruz. Öncesinde bölge müdürümüz Orçun Oğuz ile yaptığımız ön görüşmelerin ardından birlikte yola çıkma kararı aldık. Genel Müdürümüz ve hasar müdürümüze ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra Uzunköprü merkez ve köyleri başta olmak üzere çevre ilçelerde de trafik kazası mağdurlarına hizmet vereceğiz. Trafik kazası mağdurlarımızın bizlerle iletişime geçmeleri yeterli olacaktır. Trafik kazası mağdurlarımızdan hiçbir ücret talep etmeden onlara yardımcı olacağız. Yolumuz açık olsun. Genç ve heyecanlı bir ekibiz. Sahada olan tüm ekibimize başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
DHD Genel Müdürü Erkan Edeş ise, “Trakya’daki büyüme sürecimizi kontrollü ve ayaklarımız yere sağlam basarak sürdürüyoruz. Büyüme için acelemiz yok. Öncelikle bölge halkımızın güvenini kazanıyoruz. Her sonuçlanan dosyamız bizim için çok büyük, çok önemli bir referans. Trakya’nın tüm illeri ve ilçelerinde onlarca dosyamız sonuçlandı. Şu ana kadar 3 buçuk milyon liraya yakın tazminat ödemesine aracılık hizmeti gerçekleştirdik. Tüm Trakya halkına ekibimize olan sonsuz güvenleri ve destekleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER