Edirnespor’da Kayhan Çubuklu heyecanı

Edirnespor’da Kayhan Çubuklu heyecanı

Edirnespor’da teknik direktör Ahmet Yavuz ile yolların ayrılmasının ardından gözler yeni teknik direktör adaylarına çevrildi.
Bu adaylar arasında öyle bir isim var ki, Edirnespor taraftarında da heyecan yaratmış durumda.
O ismin, tecrübeli teknik adam Kayhan Çubuklu olduğu öğrenildi.
2007-2008 sezonunda Süper Lig’e yükselen Kocaelispor’un 32 hafta başında bulunan ve şampiyonlukta büyük katkısı olan Çubuklu ayrıca 2. Lig B’de Körfez Belediye’nin başında bulundu.
Süper Lig ve PTT l. Lig’inde Manisaspor’da Kemal Özdeş’in yardımcılığını yapan Çubuklu öte yandan son olarak Kocaeli’nin önemli takımlarından biri olan Gölcükspor’un 1.5 yıl boyunca teknik direktörlüğünü yaptı.
Çubuklu son olarak BAL Ligi’ne düşen Kocaelispor’un tekrar yükseliş ivmesini hızlandırdı ve Bosna-Hersek Premier Lig takımlarından NK Celik Zenika takımında sportif direktörlük görevinde bulundu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
22Gençlik
22Gençlik - 3 yıl Önce

Kayhan hoca Edirnespor’a heyecan katar. Yönetim vakit kaybetmeden bu işi bitirmelidir.

KARA MURAT
KARA MURAT - 3 yıl Önce

KAYHAN HOCAM EDİRNESPOR'A GELMENİ ÇOK İSTERİM.ŞEHRİMİN TAKIMI BAŞARIYA AÇ.YILLARDIR FUTBOLDA BAŞARI YOK.GEL BİZİ ÇALIŞTIR BEYA...COŞTUR KIZANLAMIZI.

İzmitli
İzmitli - 3 yıl Önce

Kayhan Hoca'nın kıymetini Kocaelispor yönetimi bilemedi. Edirnespor kulübüne ciddi anlamda başarı katacağı ortadadır. Kayhan Hoca futbolun ilmini iyi bilir.

SIRADAKİ HABER