Enez, yaz sezonuna hazır

Yaz sezonunun başlamasına sayılı günler kala Enez Belediyesi ekipleri, çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Bu konuda görüşlerine başvurduğumuz Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç, yeni sezon öncesi yapılan çalışmaları gazetemize değerlendirdi.

Enez, yaz sezonuna hazır

“ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR”
Enez’e gelecek olan misafirlerin keyifli bir sezon geçirmesi için çalışmaların aralıksız devam edeceğini kaydeden Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç: “Kış aylarının son dönemlerinden itibaren haşere popülasyonunun en aza inmesi için sürekli olarak larva ilaçlaması yaptık. Ayrıca parklarımızın bakımlarını tamamladık. Bunun yanında yol yapım çalışmalarımız ve bakımlarımız devam ediyor. Son olarak Platindere Caddesi’ndeki 6 bin metrekarelik yolumuzu bitirip hizmete açtık. Öte yandan pandemi döneminde evde kalmak zorunda olan çocuklarımızın eğlenebilmesi ve keyifli vakit geçirmesi için parklarımızın bakımını tamamladık” diyerek sözlerine başladı.
“ENEZ, MARKA VE TERCİH EDİLEN BİR İLÇE OLACAK”
Sözlerine devam eden Günenç, “Geçtiğimiz yıl, yaz sezonunun son dönemlerinde hizmete açmış olduğumuz ücretsiz sokak internetimizi, bu sene de Kale Caddesi’nde ve Enez Sahili’nde yer alan Altınkum Caddesi’ndeki kumsalımızda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Tüm vatandaşlarımız hizmetimizden faydalanacak. Enez’imiz için, Enezliler için ve Enez’e gelecek misafirlerimiz için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. Var gücümüzle Enez ilçemizi hem Saros Körfezi’nde hem de bölgemizde marka ve tercih edilen ilçe konumuza getireceğiz. Yeni sezon öncesi tüm esnaflarımıza hayırlı ve bereketli işler, Enez’imize gelecek olan tüm misafirlerimize de keyifli bir sezon geçirmelerini diliyorum’’ diyerek, sözlerini noktaladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER