Gazeteci Oğuz’un 10. Durağı Turpçular, konuğu Savaş Üner oldu

Gazeteci Oğuz’un 10. Durağı Turpçular, konuğu Savaş Üner oldu

2021 Yılı Kasım ayından bugüne, her ay İpsala’nın bir köyünde devam eden ve Gazete Saros Genel Yayın Yönetmeni, Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şube Başkan Yardımcısı Orçun Oğuz tarafından tertip edilen Atatürk ve Şehitlerimizi anma programının 10.'su, 19 Ağustos Cuma günü, İpsala ilçesine bağlı Turpçular köyünde gerçekleştirildi.

Daha önce Küçükdoğanca, Tevfikiye, Karaağaç, Hıdırköy, Yapıldak, Korucuköy, Balabancık, Sarpdere, Pazardere köylerinde gerçekleştirilen etkinliğe; Oğuz’un yanısıra Edirne Belediye Meclis Üyesi, CHP Edirne Milletvekili Aday Adayı Savaş Üner, İpsala Toplumsal Kalkınma ve Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Çavuş, İpsala Toplumsal Kalkınma ve Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koşan, Sivil Toplum Gönüllüsü Mert Güler, Gazeteci Mert Soylu, Turpçular Köyü Muhtarı Kiyas Bayır ve köy halkı katıldı.

Etkinlikte ilk olarak konuşan Edirne Belediye Meclis Üyesi Savaş Üner, "Değerli arkadaşımız Orçun Oğuz tarafından gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen Atatürk ve şehitlerimizi anma programının 10. Durağı olan Turpçular köyümüzde vatandaşlarımızla buluştuk. Atatürk ve şehitlerimiz adına dökülen lokmalarımızı Allah kabul etsin. Bir kez daha başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizin ruhu şad, mekanları cennet olsun" diyerek, sözlerini noktaladı.

Etkinlikte kapanış konuşması yapan Turpçular Köyü Muhtarı Kiyas Bayır, “Köylerimizi, Atatürk’ümüzü ve şehitlerimizi unutmadığı için Gazete Saros'a, Gazeteci Orçun Oğuz’a çok teşekkür ederiz. Atatürk ve şehitlerimiz adına ikram edilen lokmaları Allah kabul etsin. Mekanları cennet, olsun” diyerek, teşekkür etti.



 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER