Gazetemiz ve Tevfikiye Muhtarlığı’ndan Atatürk ve şehitlerimize ortak anma

Gazetemiz ve Tevfikiye Muhtarlığı’ndan Atatürk ve şehitlerimize ortak anma

Geçtiğimiz 20 Kasım’da, İpsala’nın Kurtuluş etkinlikleri kapsamında Küçükdoğanca köyünde hayır lokması ikramında bulunan Gazete Saros Genel Yayın Yönetmeni Orçun Oğuz, bu kez de İpsala’nın Tevfikiye köyünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz adına hayır lokması ikramında bulundu.

Etkinliğe ayrıca Edirne Spor Başkanı, Edirne Belediyesi Meclis Üyesi ve Edirne Gazetesi İmtiyaz Sahibi Savaş Üner ve Altınyazı Karasaz Sulama Kooperatifi Başkanı Alaattin Kaya konuk olarak katıldı.

Etkinlikle ilgili konuşan Tevfikiye Köyü Muhtarı Mehmet Doğan, “bugün köyümüzde gerçekleşen etkinlikten dolayı Gazete Saros İmtiyaz Sahibi Orçun Oğuz’a ve bizi yalnız bırakmayan Edirne Spor Başkanı ve Edirne Gazetesi İmtiyaz Sahibi Savaş Üner’e çok teşekkür ederiz. Atatürk ve tüm şehitlerimizin bir kez daha ruhu şad, mekanı cennet olsun. Milli ve manevi değerlerimizin bir gün değil, her gün hatırlanması dileğiyle. Gazete Saros’un lokma ikramına biz de mevlit okutarak katkı sunmak istedik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.”

Etkinliği gerçekleştiren Gazete Saros Genel Yayın Yönetmeni Orçun Oğuz ise, “bugün Tevfikiye köyümüzde Atatürk ve şehitlerimiz adına hayır lokması ikramında bulunduk. Emeği geçen, bizi yalnız bırakmayan başta köy muhtarımız Mehmet Doğan olmak üzere herkese sonsuz teşekkürler. Hedefimiz bu etkinliğimizi, bölge genelinde, her köyde geleneksel hale getirmek” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER