İpsala Pirinci, Aydın Nazilli’de Birinci

İpsala Pirinci, bu kez Nazilli'de..

İpsala Pirinci, Aydın Nazilli’de Birinci

İpsala Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan hediyelik İpsala Pirinci, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni ve Çağdaş Ege Gazetesi kurucu ortağı Orçun Oğuz tarafından Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan’a takdim edildi.
Konuyla ilgili konuşan Gazeteci Orçun Oğuz, “İpsala Belediye Başkanlığımızın hazırlamış olduğu hediyelik pirincimizi, Aydın’ın Nazilli İlçesi Belediye Başkan Yardımcısı Sayın İbrahim Özkan’a takdim ettik. Sayın Başkanımız Abdullah Naci Ünsal’ın selamlarını ilettik. İpsalamız ve çiftçimizin emeği ve alın terinin sembolü olan pirincimizin her daim bir gönüllüsü olarak tanıtımına katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.
Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan ise, “İpsala’dan gelen bu güzel hediye için sayın başkanımız ve İpsalalılar’a çok teşekkür ederiz. İpsala pirinci, ülkemizin her noktasında olduğu gibi ilçemizde de sofralarımızın baş tacı. Nazilli’den İpsala’ya kucak dolusu selamlar, sevgiler gönderiyoruz” diyerek, tüm İpsala halkına selamlarını ve teşekkürlerini iletti.



 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER