İpsalalı üniversite öğrencisini sosyal medya tacizleri usandırdı

İpsalalı üniversite öğrencisini sosyal medya tacizleri usandırdı

İpsala’da ikamet eden, Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde öğretim hayatına devam eden Yaren Ercan, gazetemize içini döktü.
Gazetemize ulaşan Ercan, son dönemde kendisinin sosyal medya yoluyla tacize varan sıkıntılar, sorunlar yaşadığını ifade etti.
Ercan, konuşmasını şu şekilde sürdürdü, Trakya Üniversitesi, Eğitim Fakültesi öğrencisiyim. İpsala’da ikamet ediyorum. Üniversiteye ilk başladığım zamandan bu yana çeşitli sosyal medya platformlarından kişisel verilerim izinsiz olarak kullanılmakta ve olay beni aşıp ailemin de kişisel verilerinin kullanılmasına kadar ulaşmıştır. Başvurabileceğim tüm makamlara başvurduğum halde bir yılı aşmış süredir bir sonuca ulaşamadım. Sosyal medya platformlarında ismim, resmim kullanılarak benim adıma paylaşımlar yapan hesapların bana ait olmadığını bildirerek, istek atıp iletişim kurmak istediği kişilerin bu hesaplara itibar etmeyerek bana yardımcı olmalarını istiyorum. Bu durum bedensel ve psikolojik durumumu özellikle de eğitim hayatımı büyük ölçüde etkilemektedir. Olayın bir an önce çözüme kavuşması için de yetkili kişi ve makamlardan destek bekliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER